Στρόφη στην ζωή μου μαζί με την αρρωστοφοβεια
Καλησπέρα έχοντας φτάσει στον πάτο ψυχολογικά με την δίνη αυτή της ψυχής αποφάσισα να περάσω στην αντεπίθεση μπορεί να φοβάμαι το νεο ξεκίνημα αλλά κουραστικα να περιμένω να πεθάνω ζώντας μηχανικά ! Οντάς άντρας 21 χρονών με χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω του αδυνατου σώματος μου αποφάσισα να ξεκινησω γυμναστήριο μαζί με την κατάλληλη διατροφή. Τα ψυχοσωματικα μου αστάθεια προς το παρόν η μονη ανησυχία την οποία εξακρίβωσα σε ποικιλία γιατρών οτι δεν έχω κάτι.Εδώ να σας πω οτι έχω παει σε ψυχίατρο ο οποίος μου έδωσε αγωγη που δεν πηρα κακώς για εμένα.Αφού σας έβαλα στο θέμα θέλω να εκφράσω τον κύριο μου φοβο σε αυτό το νεο ξεκίνημά ,είμαι καπνιστής και μαζί με την αστάθεια φοβάμαι απίστευτα το γυμναστήριο μην πάθω κάτι αλλά θέλω πολυ.να ξεκινησω οποτε αναζητώ την βοήθεια σας υπάρχει καποιος καπνιστης με αλλά ψυχοσωματικά που να πηγαινει στο γυμναστήριο και αν αντιμετωπισε κάποιο πρόβλημα απο θέμα κρίσεων ή φόβου. .Συγγνώμη για το μεγαλο κείμενο φιλους δεν έχω να τα πω τα λέω σε εσάς που χρόνια τώρα νιώθω σε αυτο το φόρουμ μια σιγουριά
Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App