Είμαι τρομερά αρρωστοφοβικό άτομο σε σημείο τρέλας
Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος στο forum. Είμαι 28 χρόνων.
Δεν αντέχω άλλο στο θέμα με τις αρρώστιες, έχει αρρωστήσει το μυαλό μου. Με πονάει λίγο ο λαιμός, νομίζω έπαθα καρκίνο. Ιδρώνουν λίγο οι παλάμες μου, νομίζω έχω άλλη σοβαρή αρρώστια, βγάζω ένα σπυράκι, νομίζω πως πάλι κάτι θα πάθω.
Η χειρότερη μου φοβία είναι ο hiv. Είχα κάνει σεξ με ένα άτομο 3 φορές και είχε σπάσει το προφυλακτικό 2 φορές. Αυτό έγινε πριν 6 χρόνια, το 2013. Αργότερα είχα κάνει στοματικό σε κάποιον 3 φορές χωρίς προφυλακτικό επίσης, το 2014. Απ ότι κατάλαβα τότε δεν εξπερμάτωσε στο στόμα μου απ όσο θυμάμαι καμία φορά. Και τα δύο άτομα είχαν σίγουρα έντονη ερωτική ζωή. Δεν είχα κανένα αρχικό σύμπτωμα ωστόσο. Ήταν οι μοναδικές κινδύνου επαφές που είχα ποτέ στην ζωή μου. Από τότε προσέχω τρομακτικά, το μετάνιωσα τρομερά.
Από τότε ζω έναν εφιάλτη! Το 2015 είχα πετάξει σπυράκια από μια μόλυνση με ένα ξυραφάκι και μου κόλλησε στο μυαλό για κάποιους μήνες τότε πως ήταν από το hiv. Μετά από λίγο καιρό είχα ξεχαστεί και ζούσα χωρίς άγχος γι αυτό το θέμα. ΝΑ ΟΜΩΣ που τον τελευταίο καιρό με ξανάπιασε το άγχος σχετικά με αυτό.. Βγάζω ένα σπυρί που με τρώει, νομίζω είναι από το aids. Κρυώνω λιγάκι, aids. με πονάει λίγο μια άρθρωση aids. Δεν αντέχω άλλο παιδιά..... Κοντεύω να τρελαθώ μήπως κόλλησα πρωτού 5 χρόνια και πάθω aids σύντομα...
Να σημειώσω πως εδώ και 5-6 χρόνια δεν αρρώστησα ποτέ με πυρετό κτλπ, μόνο ένα κρύωμα είχα πάθει στο χωριό μου πριν 5 μήνες 6-7 μέρες ( είχα τον λαιμό, φλέματα, με έκαιγε λίγο το στήθος αν έκανα να βήξω) αλλά χωρίς πυρετό και μου πέρασε με ένα απλό σιρόπι.
Πιστεύετε πως την γλίτωσα όσο αφορά τον καταραμένο hiv η να ανησυχώ ακόμα? Όλοι μου λένε δεν έχω τίποτα. Δεν ξέρω...