Xωρισμος μετα απο 3,5 χρονια vol 2
Λοιπν γεια σας και παλι εχω ξαναγραψει εδω πριν κατι μηνες.
Μετα την τελευταια συναντηση με τον πρωην μ οπου απλα κοιμηθηκαμε μαζι χωρις να γινει κατι αλλο οπως σας ελεγα ,ακολουθησαν 2 περιεργοι μηνες. Την επομενη εβδομαδα τον ειδα τυχαια σε ενα σταθμο, εγω ημουν μεσα στο τρενο , χαιρετηθηκαμε και μετα μιλησαμε λιγο με μηνυματα μου ειπε καλα να περασω και μ εκανε και λιγο πλακα.Την επομενη εβδομαδα νμζ του εστειλα μηνυμα να βγουμε και μ ειπε δεν μπορει γιατι θα φιλοξενησει κατι φιλους του.Το ιδιο βραδυ γνωριζω ενα νεο προσωπο με το οποιο παιχτηκαν κατι φασεις, με τον οποιο ανεβασα και φωτο το ιδιο βραδυ στα σοσιαλ. Μου στελνει μετα απο 5 μερες και μ λεει οτι οντως δεν μπορουσε το σκ γτ ειχε κατι φιλους του και λογικα ουτε το επομενο θα μπορει γιατι θα παρει αδεια και θα κατεβει καλαματα( δλδ μου εστειλε για να μ πει οτι δεν μπορει,οχι και πλ λογικο) και τ ειπα οκει και οτι ουτε εγω θα μπορουσα ετσι κι αλλιως γιατι θα φιλοξενουσα μια φιλη μου και οντως δεν μπορουσα. Μετα εγω εκανα κατι με αυτο το παιδι και υστερα κατεβηκα κατω. Στην καλαματα ενταχθηκα σε μια καινουρια παρεα στην οποια υπηρχαν 5 αγορια και μερα παρα μερα εβαζα φωτο μαζι τους για να τον κανω να ζηλεψει χωρις να δηλωνω τιποτα ερωτικο ομως ετσι κι αλλιως μονο φιλοι ημασταν. Σημερα του εστειλα μηνυμα και του ειπα θελω να βγουμε θελεις? λοιπον σας παραθετω να διαλογο απο κατω. Να θυμισω οτι ειχαμε βγει αλλες 3 φορες φιλικα ,τις 2 τις ειχε προτεινει αυτος και την τελευταια εγω.
ψυχολογοι του φορουμ θελω να ψυχολογησετε αυτα τα μηνυματα και να μ πειτε τη γνωμη σας. Ειναι ξεκαθαρος οτι δεν θελει τιποτα μαζι μ αλλα νομιζω σε καποια σημεια ψευδευται κιολας.Ηταν και αυτος σε συγχυση παντως γιατι καθε μηνυμα που του εστελνα το κοιταγε στη συνομιλια 10 λεπτα μεχρι να στειλει απαντηση.(φαινεται) θελω τη βοηθεια σας, δεν ξερω τι μου γινεται. μην βρισετε για τον τροπο που απανταγα δεν ηταν και ο πιο σωστος, αλλα ημουν σε συγχυση. ευχαριστω!