ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι 21 ετων και ειμαι καινουργια στο φορουμ.Πριν απο περιπου 1,5 μηνα επιασα δουλεια σε ενα καταστημα στο οποιο εργαζονται πολλα νεαρα ατομα αγορια και κοριτσια.Ολοι πολυ καλα παιδια ευγενικα και με προθυμια να βοηθησουν.Ανοιγω μια παρενθεση για να πω οτι ενας απο τους λογους για τους οποιους ηθελα να βρω δουλεια περα απο το οικονομικο ηταν οτι ηθελα να βρω και καινουργια ατομα να κανω παρεες να κανω καινουργιους φιλους,βλεπετε φιλους εκτος δουλειας δεν εχω παρα μονο την κολλητη μου που μενει αυτη τη στιγμη επαρχια επειδη σπουδαζει,και'γω σπουδαζω Αθηνα αλλα δεν εχω καταφερει να κανω φιλιες με τα παιδια απο εκει.Τελοσπαντων στο θεμα.Στη δουλεια μου λοιπον εχω γνωρισει και καποια κοριτσια τα οποια ειναι στην ηλικια μου και τα οποια ειναι πολυ καλα και τις συμπαθω πολυ και αυτες επισης με συμπαθουν πολυ και παντα ειναι προθυμες να με βοηθησουν σε οτι χρειαστω.Ομως το θεμα ειναι οτι τα κοριτσια αυτα ειναι αρκετο καιρο σε αυτη τη δουλεια η μια ειναι 3 χρονια η αλλη ειναι 1 χρονο και η αλλη 5 μηνες και οπως καταλαβαινετε εχουν γνωριστει και κανουν παρεα και βγαινουν ολες μαζι και εκτος δουλειας!Το θεμα ειναι οτι θελω να μπω και'γω στην παρεα τους και να βγαινουμε ολες μαζι και να γινουμε φιλες γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλα κοριτσια.Αλλα δεν ξερω πως να τις πλησιασω στο φιλικο κομματι ,βλεπετε δεν θελω να γινω πιεστικη.Ολο αυτο τον καιρο οτι συζηταμε ειναι για την δουλεια και οτι λεμε ειναι στο χωρο του καταστηματος αλλα μεχρι εκει!Αυτες ομως βγαινουν και εκτος δουλειας τις εχω δει πολλες φορες να φευγουν μαζι επειδη εχουν κανονισει να πανε καπου μετα .Το καταλαβαινω οτι εκεινες γνωριζονται περισσοτερο καιρο επειδη ακριβως ειναι περισσοτερο καιρο εκει ενω εγω εχω πιασει δουλεια μολις 1,5 μηνα και θεωρουμαι ακομη καινουργια αλλα πως γινεται να αρχισω να κανω και'γω παρεα μαζι τους χωρις να γινω πιεστικη?Ευχαριστω πολυ!