Άγχος; Η πρόβλημα στην καρδιά;
Καλησπέρα και καλή χρονιά, πρώτη φορά σε φόρουμ και πρώτη φορά που βιώνω κάτι τέτοιο. Τους τελευταίους 4 μήνες ξεκίνησα να έχω ταχυκαρδία 145 το λεπτό από ότι θυμάμαι την πρώτη φορά, τρέμουλο φόβος, ζάλη. Δεν έδωσα σημασία μιας και μπορεί να ήταν από το κλειστό χωριό και από την έντονη μυρωδιά (σε γήπεδο πιστεύω να καταλάβετε μερικοί)
Από τότε με έπιασε πάλι κάτι παρόμοιο μετά από 10 μέρες όπου δεν άντεξα και πήγα σε καρδιολόγο που έχει το ιστορικό μου. Έκανα τρίπλεξ - καρδιογράφημα άριστα και τα δύο, έκανα αιματολογικές σε έξω μικρόβιο λόγο όλα πολύ καλά. Αρχίζω να παίρνω τα πάνω μου, αλλά μια μέρα στη σχολή έκανα το λάθος να πάω το χέρι μου στο καρπό να μετρήσω τους παλμούς μου και τότε ξανά το ίδιο. Με πήγαν στο νοσοκομείο έβγαλα ακτίνα θώρακα - θυρεοειδή - αίματος - καρδιογραφήμα πάλι όλα αρκετά καλά, και μου ειπαν να επισκευτώ κάποιο ψυχίατρο για να μου δώσει κάποια αγωγή. Ξεκίνησα συνεδρίασεις με ψυχολόγο ο οποίος με βοήθησε αλλά πάλι νιώθω κάποιες ανασφάλειες όταν είμαι μακρυά από το σπίτι μου η περπατάω και νομίζω θα πάθω κάτι. Τώρα τελευταία ξαπλώνα και ένιωθα να κουνιέμαι απ τους χτύπους της καρδιάς μου και μπήκα πάλι σε σκέψεις να πάω να κάνω τσεκ απ καρδιάς ενώ τα έκανα όλα τον Οκτώβριο. Αξίζει η αν πάω θα με βρίσει μιας και μου είπε να πάω ξανά μετά από χρόνια λόγο το ότι έχω έχει το ιστορικό; υπάρχει περίπτωση να άλλαξε η καρδιά η είναι όλα καθαρά θέμα μυαλού; Τώρα πια παλμοί είναι 80 με 85 η 60 με 75 κάπου εκεί. Που και το 85 νομίζω ότι είναι ταχυκαρδία και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα πια. Θέλω να αρχίσω να κάνω γυμναστική και τα σχετικά και φοβάμαι μη μείνω στον τόπο
Συγνώμη για το κείμενο, ευχαριστώ για το χρόνο σας -