Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο επηρεαζόμαστε ως επαγγελματίες ψυχολόγοι από τον νέο κανονισμός της ΕΕ σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ευχαριστώ.
Printable View
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο επηρεαζόμαστε ως επαγγελματίες ψυχολόγοι από τον νέο κανονισμός της ΕΕ σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ευχαριστώ.
λιγο πολυ το σεναριο ειναι γνωστο
απο το ενα ακρο στο αλλο αρχικα οταν γεννηθηκε καποιος ειχα προβληματα με τον ενα γονεα του και ηταν αντικοινωνικος τον πηγαν σε παιδοψυχολογο στη συνεχεια στα 18 εγινε το μπουμ και αρχισε να μιλαει μετα γνωρισε μια και εβγαλε τα αποθημενα του που ειχε εξαιτιας του γονιου του μετα πηγε σε ψυχολογο επειδη του εβαλε χερι και του πε αν δεν θεραπευτεις τσαο μετα το επεζε αλαγμενος για να ναι μαζι και οταν εκαναν παιδια ο ενας βγηκε τσεκεβαρα και ο αλλος το αντιθετο
αρα τι νοημα εχει ενα γνωστο σεναριο ολοι να το κρυβουν
εγω πχ δεν ειμαι εχθρος της δημοσιογραφιας αρκει να τη κανουν με το σωστο τροπο πχ οταν ενας ανθρωπος ενα θεμα του ανηκει ακομα και αν ντρεπεται για αυτο ολοι οι ψυχολογοι θα του πουν οτι οσο προσποιηται οτι δεν ειναι δικο του τοσο περισσοτερο θα τον εξουσιασει.
καλο ειναι να προστατευονται τα προσωπικα δεδομενα ψυχικα ασθενων.και γω παω σε ενα εξειδικευμενο κεντρο για ατομα με σχιζοφρενεια κατα κυριο λογο δεν θα μου αρεσε η καθε ψυχολογος να δημοσιοποιει τα θεματα υγειας μου εφοσον ο ιδιος δεν θελω να μαθευονται.μαθετε να αντιμετωπιζετε τους ψυχωτικους σαν ανθρωπους και οχι σαν αριθμους και στατιστικα στοιχεια γιατι οπως και γω δεν περιμενα να γινω ψυχωτικος ετσι και συ σαν ψυχολογος που εισαι μην πιστευεις οτι θα εισαι σωματικα και ψυχικα υγιης για παντα οπως αρρωστησα και γω μπορεις να αρρωστησεις και συ.δεν θα ειναι ωραιο μετα να δημοσιοποιω στοιχεια σου σε ιντερνετ και τα σχετικα....