Αποριες σχετικα με το σεξ στις σχεσεις
Χαιρεται! Θα ηθελα γνωμη απο αντρες επι του θεματος αυτου (ευπροσδεκτες ειναι και οι γυναικειες εννοειται απο καποια παθουσα σε κατι παρομοιο) και λοιπον... ειμαι με τον συντροφο μου 1.5 χρονο συζουμε απο τον 1ο μηνα λογω συνθηκων μιας και δεν ειμασταν απο την ιδια πολη οποτε και μετακομισε στην δικια μου. Τους πρωτους μηνες για την ακριβρεια τον μισο χρονο ολα ηταν τελεια το σεξ τελειο και σιγουρα 4 5 φορες την βδομαδα. Απο κει και επειτα ηρθε καλοκαιρι..λογω δουλειας δεν ειχαμε χρονο οκ αλλα αφου γυρισαμε καναμε σπιτι μαζι και ενω περιμενα οτι θα ξαναειμασταν οπως περυσι..τιποτα δεν ειναι το ιδιο..απο τοτε που καναμε το σπιτι δεν εχει ορεξη για σεξ στην αρχη ειχε αγχος και θεμα με την δουλεια οποτε το δικαιολουγουσα ετσι..υστερα ηταν πολυ κουρασμενος γιατι δουλευε πολυ και πραγματι δουλευε πολλες ωρες και δεν ειπα κατι..παραλληλα περασε και μια κριση η σχεση μας μ αυτα και μ αυτα..και αφου το περασαμε και αυτο καναμε ενα καλο σεξ και αυτο ηταν ολο..μετα παλι δεν ειχε και πολυ ορεξη καναμε ενα πρωινο και μια μερα που με ξυπνησε για σεξ και αληθεια εμεινα εκπληκτη δεν το περιμενα..και αυτα σε 1.5 μηνα..γενικα βλεπω οτι προτιμαει να κατσουμε αγκαλια να δουμε tv η να βγουμε για φαγητο κρασακι παρα να κανουμε σεξ..ενω δειχνει οτι με θελει και θελει να κανει πραγματα μαζι μου (ολα εκτος απο σεξ) δεν μπορω να τον καταλαβω..οταν τον ρωτησα τελευταια μου ειπε οτι δεν φταιω εγω σε κατι και οτι αυτος δεν ειναι καλα δεν ξερει τον λογο και οτι οντως δεν εχει ορεξη καν να αυνανιστει σαν αντρας..αλλη δεν υπαρχει μου επιτρεπει προσβαση στα παντα..τι μπορει να φταιει;; ελπιζω να μην κουρασα! Ευχαριστω εκ των προτερων!