Καρδιά, παλμοί, ύπνος, άγχος.
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και κάτι βράδια βλέπω κακά όνειρα και ξυπναω, δεν φωνάζω αλλά δεν κοιμάμαι μετά. Οι παλμοί πάνε έως και 145 στον ύπνο καμία φορά.
Αυτή την περίοδο είμαι ούτε πολύ χάλια ούτε πολύ καλά,με τις μέρες μου είμαι. Καμία φορά λες και δεν έχω τίποτα καμία φορά λες και παθαίνω.
Πριν κάτι μέρες διάβασα για ανακοπες, καρδιακές προσβολές και θανάτους και δεν με έχει αφήσει η σκέψη του θανάτου.
Ξυπνάω με το παραμικρό, δεν κοιμάμαι καλά, κοιμαμαι λίγες ώρες και όχι ποιοτικά. Πριν καιρό είχα θέμα ύπνου μεγάλο μετά θέμα πίεσης και τώρα πάλι καρδιά μετά από καιρό!
Χτες το βράδυ ανέβασα πάλι παλμούς στον ύπνο και ξυπνούσα συνέχεια. Σήμερα όμως έχω τακτικά μεγαλύτερους παλμούς από ποτέ!! <110-120> σε ηρεμία!
Ναι έχω άγχος πολύ και φοβίες τρομερές και ανόητες. Χρόνια παλεύω με τα ψυχολογικά τέλος πάντων, όσες φορές έχω κάνει τριπλεξ και τεστ κοπώσεως όλα τέλεια εκτός από 1-2 φύσηματα που το γνωρίζω από μικρός.
Έχω κάνει 2 3 τριπλεξ σε 3 χρόνια, να πάω να κάνω εξετάσεις πάλι; τι να κάνω; δεν γίνετε να μην φοβάσαι ενώ κάτι δεν πάει καλά. Τι μου προτείνετε....... Ναστε καλά
Εστάλη από EML-L29 στο E-Psychology.gr Mobile App