Αγχώδη διαταραχή, αντικαταθλιπτικά και παρενέργειες..
Γεια σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω.. πριν περίπου 1 μήνα μετά από πολύ πίεση από δουλειά και άλλα προβλήματα κατελειξα στο νοσοκομείο με 19 πίεση και την καρδιά να χτυπάει σαν τρελή.. για 2 βδομάδες είχα κάθε τόσο ανεβασμένη πίεση, αδυναμία, πονοκέφαλο, ένιωθα κατάρρευση.. Πήγα πρώτα σε καρδιολόγο, μου λέει είσαι εντάξει, μετά σε παθολόγο, το ίδιο, μετά σε νευρολόγο αξονική στο κεφάλι, μου είπαν όλοι να πάω σε ψυχίατρο, ότι ήταν ψυχολογικό και πράγματι τότε και εγώ πείστηκα ότι ήταν κρίση άγχους, άλλωστε ήξερα ότι είμαι υπερβολικά πιεσμένος το τελευταίο καιρό.. έτσι πήρα τα πάνω μου και σιγά σιγά μόνος μου και σε μια βδομάδα είχα επανέλθει στο 90%. Επειδή με είχε φοβίσει όλο αυτό λέω ας πάω και στο ψυχίατρο.. Μου έδωσε xanax και Seropram σταγόνες και μου είπε να ξεκινήσω με 2 σταγόνες. Με το που πίνω τις πρώτες 2 με πιάνει πάλι άγχος, συνεχίζω 3 μέρες, ένιωθα σαν να μη με πειράζει τίποτα, στις 5 μέρες με έπιασε περίεργη νευρικότητα, και στις 7 κατάθλιψη... Τις σταμάτησα την 8 μέρα, ο γιατρός δεν έδωσε σημασία στις παρενέργειες μου.. Τις έχω κόψει εδώ και 5 μέρες αλλά η κατάθλιψη και η περίεργη διάθεση δεν έχει φύγει.. Το άγχος μπορούσα να το διαχειριστώ, αυτό που μου έκανε το φάρμακο δεν μπορώ. Υπάρχει κάποιος που να είχε τέτοια εμπειρία? Πόσες μέρες θέλουν να περάσουν αυτές οι παρενέργειες? Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ..