Καλησπέρα,
Είμαι ο Άγγελος και πάσχω από ΓΑΔ (γενικευμένη αγχώδη διαταραχή). Τον τελευταίο χρόνο περίπου δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Ενώ με παίρνει ο ύπνος αμέσως, ξυπνάω τρεις - τέσσερις φορές μέσα στη νύχτα, εκ των οποίων η μια φορά είναι τουλάχιστον για κανα δίωρο. Κανονικό ύπνο συνεχόμενο δεν έχω καταφέρει να κάνω και κοντεύω να τρελαθώ από τα νεύρα μου .
Το τελευταίο δίμηνο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία κανονικά και ο γιατρός μου είπε αρχικά να πάρω μελατονίνη η οποία δεν έκανε τίποτα. Μετά μου έγραψε stedon, τα οποία ενώ με βοήθησαν να κάνω πιο "βαρύ" ύπνο, δεν κατάφεραν να με κάνουν να κοιμηθώ χωρίς διακοπές τη νύχτα.
Μετά μου έδωσε Αταράξ μπας και, αλλά και πάλι τίποτα. Προχθές αποφάσισε να μου γράψει για πρώτη φορά αντικαταθλιπιτικό, το Seroxat των 10mg να το παιρνω κάθε βράδυ μαζί με μισό Xanax.
Η αλήθεια είναι ότι λίγο τα αντικατθλιπτικά τα φοβάμαι αλλά λόγω και της ΓΑΔ μάλλον θα πρέπει να τα ξεκινήσω... Παραλληλα όμως σκέφτομαι μήπως η όλη φάση με τον ύπνο δεν είναι ψυχολογική και είναι αποτέλεσμα απλώς υπνικής άπνοιας.
Σκεφτομαι να πάω στον Ευαγγελισμό που έχουν αυτό το τεστ ύπνου. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει; Επίσης υπάρχει κάποιος άλλος που να υποφέρει από διακοπτόμενο ύπνο και πώς το αντιμετώπισε;
Φχαριστώ!