Καλησπέρα μέλη καλος συνδυασμός για αγχος και τι παρενέργειες έχει το abilify??
Printable View
Καλησπέρα μέλη καλος συνδυασμός για αγχος και τι παρενέργειες έχει το abilify??
Γεια σου Mike .....συμβατα ειναι τα δυο αυτα φαρμακα , απο παρενεργειες ειχα μονον αυξηση ορεξης και βαρους , και το σταματησα ........και στην αρχη ειχα υπνηλια , που περασε σε 4-5 μερες ....παντως βαρια τα αντιψυχωτικα , αλλα δεν κανουν εθισμο, οπως κατι ζαναξ .....που ατυχως ειμαι εθισμενος σε αυτα .....το cipralex ειναι το πιο δημοφιλες αντικαταθλιπτικο, δεν ξερω αν σου ' παει ' θα το δεις στην πορεια , εμενα στην κτθλψη δεν μουκανε τιποτα .........αλλα το αλλο φαρμακο ειναι για το αγχος ......
Εννοείς το abilify ειναι για άγχος σωστα;
Oh , yes .........
Γενικα φερνει υπνηλια;;γτ ο γιατρος μου μου χει πει οτι είναι πολυ σπανιο και οι 2 συχνότερες παρενέργειες ειναι ακαθησια και αϋπνία
Eμενα μουφερε καποια υπνηλια ......
Για λιγο στην αρχη σωστα;;οχι γενικα;;
Ναι, ετσι .......
Ποσο πηρες εσυ;
10mg , στις 15 μερες τοκοψα ομως γιατι μου ανοιγε πολυ την ορεξη , και την εχω ξαναπατησει ετσι με το zyprexa και το remeron , και μετα εκανα διαιτες .....
Φερνει καθολου κοπωση το abilify??
Απαθεια μουφερνε εμενα ,και δεν μαρεσε ..... δεν εκανε πορφανως γιακτθλψη πο το πηρα ...
Κοπωση παντως οχι ετσι;;
Παιδιά, τι λέτε; Τα αντιψυχωσικά είναι άκρως εθιστικά, το ότι οι φαρμακευτικές και οι γιατροί δεν το υποστηρίζουν είναι ψέμα... Εμένα το abilify (γενόσημο) μου έκανε στερητικό σύνδρομο και μάλλον μόνιμες βλάβες μετά από μια εβδομάδα μόνο χρήσης.