Originally Posted by
Sonia
Αγαπητέ σου ρίχνω πλέον καμιά 15αρια χρονάκια κι έχω να σου πω ότι μέχρι τα 26-27 μου, μπορεί να δούλευα ένα σωρό ώρες, να έβγαινα στο καπάκι, να γυρνούσα ξημερώματα, να έκανα ένα μπάνιο και να ξαναπήγαινα για δουλειά και φτου κι από την αρχή για μέρες ολόκληρες. Νομίζω ότι η 7ήμερη στο λύκειο ήταν το ρεκόρ μου, μετά από μία βδομάδα κοιμήθηκα στο λεωφορείο στην επιστροφή, 7 μέρες χωρίς ύπνο, ούτε μισή ώρα, κι όποιος θέλει το πιστεύει. Οι αντοχές του ανθρώπινου οργανισμού γενικά είναι πολύ μεγάλες κι εξαρτάται και από το κάθε άτομο. Γενικά ακόμα και σήμερα κοιμάμαι λίγο γενικά.
Ωστόσο χωρίς να το καταλαβαίνεις, μακροχρόνια όλα αυτά τον επιβαρύνουν τον οργανισμό και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα ξεσπάει. Εγώ ζούσα πολύ στην τσίτα (με την καλή έννοια, δουλειά, παρέες, διασκέδαση, μέσα σε όλα και με καλή διάθεση) χωρίς να θεωρώ καθόλου αγχωτικό τον εαυτό μου μέχρι την ηλικία που σου είπα και ξαφνικά κάνει ένα μπαπ τεράστιο ο οργανισμός κι άντε γειά, ξεσκίστηκα στις κρίσεις πανικού μετά... Δεν λέω ότι θα πάθεις το ίδιο. Καλά κάνεις κι είσαι χαρούμενος και δραστήριος και δεν αφήνεις τις αϋπνίες να σε επηρεάσουν όσο γίνεται, αλλά και οι ίδιες οι αϋπνίες και αυτή η αίσθηση στο στομάχι είναι καμπανάκια ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να τον έχεις κουράσει πολύ τον οργανισμό σου, μπορεί να είσαι σε υπερένταση ή αγχωμένος χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μπορεί να σε πιάνει αϋπνία γιατί πίνεις πολλούς καφέδες(κι ας μην σε πιάνει τρέμουλο κι ας μην νομίζεις ότι σε επηρεάζει ο καφές). Πολλά μπορεί.