Ταχυκαρδία το βράδυ που ξαπλώνω
Καλησπέρα. Είμαι καινούριος εδώ και δεν ήξερα που να ανεβάσω συγκεκριμένα το ποστ οπότε αν δεν αφορά τ συγκεκριμένη καρτέλα συγχωρέστε με. Είμαι 22 ετών και τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι πολύ δυνατά τους χτύπους της καρδιάς μου όταν ξαπλώνω και προσπαθώ να κοιμηθώ, ενώ μάλιστα σήμερα απέφυγα να κοιμηθώ τελείως γιατί φοβήθηκα ότι θα πάθω κάτι αν συνεχίσω να ξαπλώνω, καθώς ένιωθα κάτι τους χτύπους να γίνονται ακόμη πιο έντονοι, αν και τους μέτρησα και κυμαίνονταν φυσιολογικα, περίπου 70 αλλά τ ένιωθα πολύ περισσότερους. Αυτός ο μήνας ήταν εξαιρετικά δύσκολος για εμένα λόγω της εξεταστικής, η οποία μπορώ να πω ότι ήταν η δυσκολότερη απολες. Δίνω τελευταίο μάθημα τώρα την Πέμπτη και ευελπιστώ να τ ξεπεράσω όλα αυτά. Το θέμα είναι ότι γενικώς έχω την αίσθηση πάντοτε ότι έχω κάτι σοβαρό στην υγεία μου, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι πολύ μικρό. Τις προάλλες μάλιστα έπαθα και μια κρίση πανικού για πρώτη φορά στην ζωή μου. Ένιωσα κάτι να στέκεται στον λαιμό μου και ένιωθα επίσης να καταπίνω την γλώσσα μου και έπειτα ακολούθησε φυσικά η ταχυπαλμια. Το θέμα μου πάντως γενικά είναι αυτό με την ταχυκαρδία τ βράδυ τώρα τελευταία. Όταν σηκώνομαι είμαι μια χαρά και ωραία και όταν ξαπλώνω νιώθω ότι θα εκραγεί η καρδιά μου... Νιώθω όμως ότι όλα αυτά είναι 99% ψυχολογικά και γ αυτό απευθύνομαι εδώ... Αν κάποιος έχει παρόμοια περιστατικά μπορεί να με βοηθήσει;