Originally Posted by
minaspap
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!Εδώ και 12 μερες περίπου έχω διάχυτους πόνους σε όλο το σώμα,κυριολεκτικά απο το κεφάλι μέχρι τις πατούσες!Δεν μπορώ με τίποτα να ησυχάσω,νομίζω οτι κάτι σοβαρό έχω και εκτός από αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα μου γιατί δεν μπορώ να γυμναστώ και να λειτουργήσω σωστά.Διάβασα στο ίντερνετ για την σκλήρυνση κατά πλάκας και τα συμπτώματα της και εχω τρομοκρατηθεί,διότι αναφέρει έντονους μυοσκελετικούς πόνους,όπως έχω εγώ.Εχω κατάθλιψη με γενικευμένη αγχώδης διαταραχή και νοσοφοβια.Παλαιοτερα ειχα και κρίσεις πανικού αλλά δόξα το θεό είμαι χωρίς κρίση πάνω από 3 χρόνια.Αυτή τη στιγμή παίρνω αγωγή με αντικαταθλιπτικα(seroxat,anafril) και ζαναξ.Είμαι 32 ετών και ταλαιπωρουμαι απο τα 22 μου με τις κρίσεις πανικού αρχικά και την νοσοφοβια.Δεν θα αναφερθώ στις αμέτρητες εξετάσεις που έχω κάνει,όπως και τις επισκέψεις σε γιατρούς και επείγοντα νοσοκομείων,έχω χάσει το μέτρημα.Πάντα οι εξετάσεις έβγαιναν φυσιολογικές και οι γιατροί μου έλεγαν άγχος και ψυχοσωματικα.Υπαρχει κάποιος/α που να έχει/είχε τέτοια συμπτώματα?Αν επισκεφτώ νευρολόγο πιστεύετε θα βοηθήσει?