Εμμονές ιδεες Κρίσεις πανικού
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι 31 ετών με μια φυσιολογική ζωή, την δουλειά μου, την κοπέλα μου τον τελευταίο χρόνο όχι με τόσο άγχος... Και ξαφνικά ενώ πριν 10 χρόνια είχα ξεκινήσει με κρίσεις πανικού σε αρκετά σοβαρή μορφή, σπούδαζα Αθήνα και δεν μπορούσα να βγω έξω καν μόνος μου.. Έκανα θεραπεία με σεροξατ και πήγα πολύ καλά, όταν λέω πολύ καλά έφυγαν όλα σχεδόν τα συμπτώματα. Μπήκα φαντάρος αργότερα και όταν απολύθηκα γύρω στα 23 το έκοψα σταδιακά και για ένα χρόνο δεν έπαιρνα τπτ.
Από χαπια.
Μετά ήρθε ένα πολύ αγχωτικό επεισόδια στην ζωή μου και έπεσα πολύ, πάλι κρίσεις πανικου και ξαφνικά και εμμονές ιδδες, συγκεκριμένα μια εμμονή ιδέα να κάνω κακό στον εαυτό μου, έπαθα πλάκα δεν ξερά τι να κάνω.. Ξεκιξνησα πάλι σεροξατ και μετά από ένα διάστημα όλα οκ..ξεχάστηκαν όλα, γμιυη κάπου στα 24.
Επερνα μικρή δόση, οατβα λέω μικρή μισό χάπι τον 20mg 4 φορές την βδομάδα.
Και ενώ περνούσαν τα χρονια και έτυχαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις με την έπιασαν πάλι τα ίδια, εμμονή ιδέα ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά όχι ότι θα αυτοκτονήσω η τέτοια πράγματα, άγχος και κρίσεις πανικού
Αυξανω σεροξατ σε ένα 20mg και πάλι όλα καλά... Γενικά τα τελαυταια 3 χρονια το έχω πάθει 2 με 3 φορές και πάντα χειμώνα... Έχω και θυροειδη αλλά όχι ορμονικο απλά 2 οζους που επιβλέπω μην τυχόν μεγαλώσουν.
Πριν την πρωτοχρονιά και ένω ήμουν πολύ καλά γενικά στην ψυχολογία μου.. Φεύγω ταξίδι εξωτερικό και 3 βδομάδες... Μεσα στην μέση του ταξιδιού έγινα χάλια χωρίς κανένα λόγο.. Απλά έτσι.. Να πω ότι πάντα μετά έπαιρνα μικρή δόσεις σεροξατ απλά το ανέβαζα οταν με έπιαναν... Εμμονές ιδέες και κρίσεις πανικού και θα καθόμουν ακόμα 10 μέρες εξωτερικό, φρίκαρα, ήμουν με την κοπέλα μου που της τα έχω πει και με στηρίζει οκ...
Πήγα πάλι νευρολόγος ψυχίατρο και μου έδωσε και ladose γιατί βοηθάει στην ιδψ.
Παιδιά απλά κάνω αυτό το ποστ για να μου πείτε εμπειρίες και αν ποτέ κόψουμε τα χάπια.. Δεν με νοιάζει αν και είναι να είμαι καλά.. Διαφορετικά δεν έχω ποιότητα ζωής.. Δεν μπορώ να βασανίζουμε είναι χάλια όλο αυτό.. Η ψυχοθεραπεία βοηθάει?!
Τώρα είμαι καλύτερα, όχι τελείως μετά από 2 βδομάδες ladose 20mg ημερήσιος.