Originally Posted by
taekwondis
Καλημερα στην ομάδα. Προκαταβολικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για πιθανά λάθη λόγω του ότι γράφω πρώτη φορά σε φόρουμ....
Θα ήθελα την συμβουλή σας για ενα ζήτημα το οποίο με καίει εδώ και περίπου 2,5 μήνες, καιρός που έχει περάσει απο τον χωρισμό μου (αυτή με χώρισε) με την κοπέλα που ήμασταν μαζί σχεδόν 1χρόνο.
(Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 1 μήνα πριν τον χωρισμό με ξαναχωρισε η εν λόγω κοπέλα αλλά γύρισε μετα απο 1 βδομάδα....)
Είχα ήδη αρχίσει να καταλαβαίνω απο την 1η βδομάδα του χωρισμού μας ότι δεν θα ήθελα να τελειώσουμε ωστόσο προσπάθησα να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματα μ και να πάρω χρόνο μέχρι να ζυγισω την κατάσταση χωρίς να οφείλεται ολο.αυτο σε έναν πληγωμένο αντρικό εγωισμό.
Πέρασαν περίπου 15μέρες και πηγα την βρήκα λόγω του ότι είχε και την γιορτή της κτλ χωρίς να προσπαθήσω να επανανενωθουμε διότι, γνώριζα ότι θα έφευγε Αμερική για 1 μήνα οπότε θεώρησα ότι ήταν καιρός για να μπορέσω όντως να ξεκαθαρίσω τα συναισθηματα μου....
Όσο ήταν Αμερική με περίεργες αφορμές μου έστελνε μηνυματα, Μου έστειλε για Χριστούγεννα, για καλή χρονιά....και γενικότερα είχαμε επαφή σίγουρα κάθε 2-3μερες (εγώ μετα βίας να έστειλα 1 μήνυμα πρωτος σε σχέση με αυτή που μπορ8ε να έστειλε 8)
Ο.καιρός πέρασε γύρισε απο Αμερική, και ξεκίνησε η εξεταστική της...οπότε και είχα 3βδομάδες να μάθω νέα της, μέχρι και πριν λίγες μέρες που μ έστειλε μήνυμα σε φώτο στο ινσταγκραμ αν κουρευτηκα. Εγώ τότε έχοντας ήδη ανακύκλωσει ξανα κ ξανα το τι θέλω της κάνω κουβέντα για το ότι θα έπρεπε να βγούμε κτλ...
Καταλήξαμε να βγούμε εχτές το βράδυ (ήταν κουρασμένη) και εγώ μη θέλοντας να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος κτλ έδειξα.ενα αλλο πρόσωπο, προσπάθησα να δημιουργήσω κλίμα εμπιστοσύνης και με αργές και σίγουρες κινήσεις να φτάσω στο στόχο της επανασύνδεσης...
Προς το τέλος της εξόδου μας αναφερθήκαμε στον χωρισμό, έδειξε πολύ σκληρή σα να ήμουν εχθρός της, προσπάθησα να αποδείξω ότι ο παλιός εαυτός μ έφυγε (που όντως οι προσπάθειες έγιναν) και με πιο χαλαρό τρόπο να ξαναπροσπαθησουμε. Έδειχνε να μην θέλει, συνεχώς μου έκανε νύξεις για να βρω κάποια άλλη, ότι θέλει να ασχοληθεί με τον εαυτό της και άλλα κουλά.... Τελικά της πρότεινα ποτέ θα ήθελε να ξαναβρεθούμε και μου απάντησε νομίζω δεν υπάρχει λόγος οπότε δεν πιεσα την κατάσταση την είπα καλά και σχεδόν αμίλητος και ενα ράκος την συνοδευσα μέχρι το αυτοκίνητο της.
Τι λέτε παιδιά; αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω σε μεταγενέστερο χρόνο;
Αξίζει τον κόπο η αγάπη που.νιώθω για αυτή την κοπέλα να μπόρεσα να αναζοπυρωσει την σβησμενη φλόγα;
Υ.Γ Ο λόγος που μ χώρισε ήταν η πεσμένη σεξουαλική της διάθεση εδώ και καιρό...
Θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Τι μπορώ να κάνω; τι θα ειναι σωστο να κάνω; Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να προβώ σε καταστάσεις που θα καταπατησουν και δεν θα σεβαστούν την απόφαση της κοπέλας...
Σας ευχαριστώ.