Δεν τον ελκυω λόγω ασθένειας...
Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι φρεσκοπαντρεμενη με έναν ανθρωπο που με στήριξε πολύ καθ'όλη τη διάρκεια μιας δύσκολης φάσης που πέρασα και περνάω με μια χρονια ασθένεια!Ενώ τον πρώτο καιρό ήταν όλα καλά και οι επαφές επίσης,τον τελευταίο καιρό τον έβλεπα απομακρυσμένο από μένα ψυχρό κλπ.τον πίεσα αρκετά γιατί ένιωθα ότι με αποφεύγει και η απάντηση του ήταν ότι δεν τον ελκυω πλέον σεξουαλικά όσον αφορά το εμφανισιακο κομμάτι λόγω του ότι είχα χάσει τα μαλλιά μου λογω ασθενειας και θεραπειας και τώρα έχουν γίνει αλα γκαρσον και μέσα σε όλα αδυνάτισα αρκετά αλλά χωρίς το βάρος μου να είναι ελλιπές...Η μυϊκή μου μάζα δηλ χάθηκε κάτι που οφειλόταν καθαρά στην ασθένεια μου και στην ανορεξία που είχα και στην ελάχιστη σίτιση μου.Αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να ζαρωσει το δέρμα μου σε κάποια σημεία,έχασα τις καμπύλες μου το στήθος μου κλπ και μου το είπε τόσο ωμά που με πλήγωσε...και θα ήθελα να ρωτήσω...με αγαπάει δηλ για το πώς φαίνομαι?Δηλ τα μαλλιά μου είναι το πρόβλημα που θα μακρυνουν κάποια στιγμή και τα κιλά που θα πάρω σε μυϊκή μάζα σύντομα μέχρι να πάρω τα πάνω μου?Υποστήριξε ότι με αγαπάει εννοείται αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι λειτουργεί άλλως και περιμένει να αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση.Εγω ξαπλώνω πλάι του και δεν νιώθω μετά από όλο αυτό καλά μέσα μου όταν ξέρω ότι με βλέπει ο άλλος άσχημη ενώ δεν οφειλόταν καθαρά σε μένα....με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικα και η νόσος μου δεν με αφηνει ανεπηρέαστη βέβαια ούτε σε σωματικό ούτε πνευματικό επίπεδο...Τι με συμβουλεύετε?Πως να το χειριστώ?