Originally Posted by
Sonia
Συγγνώμη, εγώ είμαι η κυνική της παρέας, αλλά με 2 βδομάδες σεξ και 1 μήνα καβλάντας μέσα από μηνύματα και ενώ μέτά βρεθήκατε κάνα-δυο φορές και το πράγμα δεν τσούλησε, εσύ έχεις κολλήσει έτσι; Και τον περνάτε εδώ γενιές δεκατέσσερεις λες και έκανε κάτι το τρομερό... Και είναι αυτός μαλάκας που δεν σου είπε "Κορίτσι μου, ας πηδιόμαστε τώρα λίγο και βλέπουμε" κι όχι εσύ μαλάκω που δεν του είπες "Εγώ θέλω να είμαστε ερωτευμένοι πιγκουίνοι και να ορκιστούμε αιώνια αγάπη" ???
Απλά τα βλέπατε αλλιώς τα πράγματα, δεν το είχατε καταλάβει, στην αρχή αυτός καβλάντιζε λίγο γιατί δεν είχε καταλάβει ότι την είχες δαγκώσει τόσο τη λαμαρίνα. Συμβαίνουν αυτά. Τώρα μέσα σε ένα-ενάμιση μήνα είναι και ξενερωτικό κάθε φορά που γίνεται κάτι να κάθεσαι και να το αναλύεις το αν έχεις σχέση ή δεν έχεις ή πως τα βλέπεις τα πράγματα και τι παίζει. Λες και ξέρεις από την αρχή πως θα πάει; Φαίνεται εκ των πραγμάτων με τον καιρό. Σε εσάς φάνηκε πολύ νωρίς ότι δεν τραβάει ή ότι θέλετε άλλα πράγματα και νομίζω ότι με τον τρόπο του σωστά φέρθηκε σε εκείνο το σημείο. Όταν κατάλαβε αυτός ότι το βλέπεις το θέμα πιο σοβαρά, παραδέχτηκε έμμεσα ότι έκανε λάθος που με τη συμπεριφορά του σε μπέρδεψε, για αυτό η δήλωση περί μαλακίας. Με τον τρόπο του σωστά στάθηκε. Τι θα έπρεπε να κάνει για μια ιστορία ελάχιστων μηνών, να κάθεται και να υπεραναλύει τα πως και τα γιατί για κανένα 18μηνο ή αν είναι σε άλλη φάση να μείνει μαζί σου με το ζόρι και να το παίζει ερωτευμένος αν δεν του βγαίνει;