Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Καλησπέρα! Θα σε ρωτήσω κάτι που ρώτησα και ένα άλλο μέλος του φόρουμ λίγο πριν: Έχετε κοινά ενδιαφέροντα με τον άντρα σου; Μπορείτε να πάτε κάπου μαζί να διασκεδάσετε με τα ίδια πράγματα; Μπορείτε να συζητήσετε κάτι πέραν των υποχρεώσεων και της καθημερινής ρουτίνας; Να περνάτε τις ώρες σας ευχάριστα μαζί (εκτός του σεξ). Και εννοώ, τότε που ήσασταν καλά. Για μένα αυτό είναι βασικό κριτήριο για έναν γάμο.
Μετά, ένα άλλο: Πώς αφήσατε να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνετε μια κίνηση ο ένας προς τον άλλον; Πώς δεν προβληματιστήκατετόσο καιρό που δεν έχετε ερωτικές επαφές; Εσύ δεν είχες ανάγκη να τον πλησιάσεις πρώτη; Δεν αναρωτήθηκες, πώς εκείνος εκτονώνεται σεξουαλικά ενώ δεν έχει επαφές μαζί σου; Τί υπέθεσες και τί υποθέτεις; Οτι κάνει εγκράτεια όλο αυτό το διάστημα; Μα εσείς είστε νέοι άνθρωποι! Θέλω να πω, δεν βλέπω ένα ενδιαφέρον, ένα νοιάξιμο του ενός για τις ανάγκες του άλλου.
Τέλος πάντων, η γνώμη μου είναι οτι άφησες και πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και σ αυτό το χρονικό διάστημα κάτι έχει γίνει, όπως φαίνεται. Μπορεί να μην είναι άλλη σχέση αλλά να είναι "αρπαχτές". Μπορεί να μην είναι "αρπαχτές" και να πηγαίνει σε ιερόδουλες. Μπορεί να μην είναι ιερόδουλες και να είναι εκτόνωση με ταινίες πορνό. Ό,τι και να ναι πάντως, έχει δημιουργηθεί μια επιπλέον απόσταση πλέον και θέλει προσπάθεια για να καλυφθεί.
Αν πάντως αφήσεις να κυλήσουν τα πράγματα όπως έχουν, είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα χωρίσετε. Μένει να αποφασίσεις τί θέλεις. Η γνώμη μου είναι να κάνεις μια καλή προσπάθεια, αφού υπάρχει και το παιδί.