Είμαι 23 και σπουδάζω .Σε μικρότερη ηλικία τα πήγαινα κάπως καλύτερα με τις φιλίες και τα κοινωνικά,αλλά όσο μεγάλωνα γινόμουν όλο και χειρότερος ,όλο και πιό πολύ δεν ήξερα ποιός είμαι και όλο ντρέπομαι για την ύπαρξη μου.Αγχώνομαι με το παραμικρό και πάντα θέλω να μην με παρατηρεί ο κόσμος και να μην μου δίνουν τον λόγο για να μιλήσω μπροστά σε κόσμο.Πάντα κοιτάω να είμαι απ΄την απέξω και να περνάω απαρατήρητος και φοβάμαι να είμαι χαλαρός και ο εαυτός μου μην τοιχόν και δεθώ με κάποιον και με γνωρίσει και δει πόσο βαρετός είμαι.Δεν μπορώ να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα και αισθάνομαι πολύ διαφορετικός από πολλούς,δεν μπορώ να καταλάβω τι μου αρέσει να κάνω και όλο προσπαθώ να ενταχθώ σε καταστάσεις μπας απο την εμπειρια σταματήσω να συμπεριφέρομαι προβληματικά.Οι υπόλοιποι άνθρωποι φένεται να προσαρμόζονται γρήγορα στις καταστάσεις ,έιτε να γνωρίσουν κόσμο,έιτε να διαβάσουν,έιτε πάνε για καφέ,είτε να δουλέψουν.Όλα αυτά τα απλά, εμένα μου φένονται σπουδαια κατορθώματα να τα κάνω και οσο μεγαλώνω τόσο χειροτερεύω στο να τα βγάλω πέρα.Μικρότερος τουλάχιστον δεν τα ανέλυα ,πλεόν μπορεί να κομπίασω και να φοβηθώ να μηλισω σε κάποιον γνωστό που συναναντάω στον δρόμο ,ή μπορεί να αγχωθώ παρα πολυ μόνο και μόνο για να παραγγείλω ένα σουβλάκι,τον κοσμο δεν τον κοιταω στα ματια και ολο κοιταω να αποφυγω την οπτικη επαφη και γενικοτερα να φυγω απο τις κοινωνικες καταστασεις,επισης εχω καταληξει να μην ειμαι καθολου χαμογελαστος.Συνεχώς αισθάνομαι ότι όλοι θέλουν να με ανακρίνουν και να δούνε τι τρέχει μαζί μου.Μεγάλο μέρος της μέρας σκεφτομαι ότι μισώ τον πατέρα μου και ότι ειναι ζωο που δεν με παιρνει ενα τηλεφωνο και οτι ειμαι 23 και ακομα εξαρταμαι απ τους γονεις μου και ντρεπομαι για αυτο.Συνεχεια ειμαι κακοκεφος και το εχω βαρεθει αυτο,σχεδον ολη την μερα εχω πονοκεφαλο ,εχω καταληξει να μην γνωριζω κανεναν καινουριο ανθρωπο,να αισθανομαι τελειως μονος ,να αισθανομαι οτι δεν εχω βουληση ,να αισθανομαι απραγος,εχω αρχισει και κατηγορω ολο τον κοσμο και δεν ειμαι δεμενος με κανεναν.Επισης αισθανομαι οτι πολυ ευκολα μπορει να με εκμεταλευτει καποιος και μετα να με κοροιδευει κιολας.Αισθανομαι πολυ υποτιμιτικα απεναντι σχεδον σε ολο το κοσμο και οτι ολοι εχουν γνωσεις εκτος απο μενα ή οτι ολοι εχουν δικαιωμα να μηλανε εκτος απο μενα.Επισης αισθανομαι οτι ειμαι αξιος μονο για να εξυπηρετω τους αλλους και πολλες φορες χωρις καποιος να μου ζητησει κατι ,πιεζομαι να τον εξυπηρετησω μονο και μονο επειδη νομιζω οτι το χρειαζεται.Αισθανομαι πολυ μονος και αισθανομαι ανικανος να αρθρωσω προταση ,ειδικα αμα μια κοινωνικη κατασταση εχει πολυ κοσμο .Αμα βεβαια η προταση γινει συζητηση παθαινω εγκεφαλικο και ασπριζω σε ενα κλασμα δευτερολεπτου και μενω αγαλμα.Τι να πω ειμαι 23 και ειμαι αδεξιος σε καθε κοινωνικη κατασταση,το προβλημα ειναι οτι θελω να το ξεπερασω και δεν ξερω πως ?