Θα ήθελα να αγοράσω κάποια ερωτικά βοηθήματα αλλά φοβάμαι πολύ για το τι θα πουν οι γονείς μου μόλις τα δουν... Τι να κάνω;
Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Θα ήθελα να αγοράσω κάποια ερωτικά βοηθήματα αλλά φοβάμαι πολύ για το τι θα πουν οι γονείς μου μόλις τα δουν... Τι να κάνω;
Αγόρασέ τα και φρόντισε να μη τα δουν, τι άλλο να κάνεις;
Δεν υπάρχει κάποιο μέρος να τα φυλάξεις;;; κάπου να τα κρύψεις;; η μαμά σου ξεσκονίζει και τα βλέπει όλα ε;;; για σκέψου μια κρυψωνα.....
Γτ δεν το συζητάς με τον πατέρα σου...αν συζητάτε τέτοια θέματα και είναι ανοικτός θα σε καταλάβει.....ώστε να το σεβαστει και να μη χρειάζεται να κρύβεσαι.....Πόσο χρόνων είσαι;
Είμαι 21. Δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου είναι πάρα πολύ κλειστομυαλοι. Να τα πάρω και να τα κρύψω δε γίνεται γιατί δεν έχω ούτε καν κλειδαριά στο δωμάτιο μου.. Πείτε μου τι να κάνω;;
Για τι βοηθήματα πρόκειται;
Τρολλ χαλαρα
Ντουλάπα δεν έχεις κάποιο φύλλο της ντουλάπας πάνω πάνω που να βάζεις τπτ εποχιακά ρούχα τπτ κουβέρτες που δεν θες και δεν το ανοίγει πολύ η μάνα σου να έχει κλειδι;
Στη τλκ πήγαινε στα τζάμπο και πάρε ένα κουτί με κλειδαριά νομίζω θα έχει......έχε τα κλειδιά καλά φυλαγμένα και βαλε τα εκει
Μερικά στρώματα έχουν στο πλάι φερμουάρ και θα μπορούσες να βάλεις εκεί μέσα κάτι, κανείς δεν τα ανοίγει αυτά.Εξαρτάται βέβαια και το πόσο ογκώδες είναι αυτό που θες να κρύψεις. Πάντως, θα μπορούσες να το κρύψεις και κάπου εκτός δωματίου, εν ανάγκη.
Τρολ ξε - τρολ εμείς βοηθάμε χαχαχα
παρε χρηματοκιβωτιο
βεβαια οταν πεθανεις θα το ανοιξουν νομιζοντας οτι θα εχει λεφτα
ή θα το παρουν τιποτα διαρρηκτες χεχε