-
Σφίξιμο στον λαιμό
Μετά από 6 μήνες με κρίσεις και καθημερινά ψυχοσωματικά όλα είναι πλέον καλύτερα...το μόνο που μου έχει μείνει είναι η αίσθηση ότι δεν μπορώ να πάρω βαθιά ανάσα κάποιες φορές και αυτό ευτυχώς το διαχειρίζομαι αλλά αυτό το πράγμα ρε παιδιά με το σφίξιμο...πιάνω τους μυς στον λαιμό μου και είναι στην τσίτα όλη μέρα..και στον αυχένα το ίδιο..λες και είναι όλο το σημείο πέτρα...το έχει περάσει κανείς? Ρωτάω κυρίως για να δω αν έχει κάποιος λύση..από φάρμακα παίρνω μόνο cipralex 10mg που τώρα μάλλον θα το κάνω 20
-
Δοκίμασες κάποιο θεραπευτικό μασάζ?
-
Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί αλλά δεν ήξερα κατά πόσο θα με βοηθήσει ή όχι και αν γενικά βοηθάει το μασάζ
-
Εγώ θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις είναι 20/30€. Ωστόσο για την βαθιά ανάσα πάνε μια βόλτα στην εξοχή σε ένα δάσος μακριά από πόλεις
-
Θα δοκιμάσω το μασάζ μπας και βγάλω άκρη χαχα τώρα όσον αφορά την ανάσα πλέον το έχω συνηθίσει δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση...πολλα με φόβιζαν παλιά τώρα αδιαφορώ για όλα
-
Θα σου ελεγα να αρχισεις καποιο ειδος γυμναστικης θα σε βοηθησει αρκετα με τον αυχενα σου...το σφυξιμο στο στηθος το ειχα 4 μηνες καποια στιγμη το ξεχασα και με ξεχασε και αυτο.
-
Άσε και εγώ πέρασα από πολλά στάδια αλλά είναι αυτό που λες θέλει χρόνο και ηρεμία...εμένα ποτέ με θυμούνται ποτέ με ξεχνάνε τα συμπτώματα εκτός από την δύσπνοια που την έχω παρέα μου μήνες τώρα χαχαχαχαχαχα