Καλησπέρα, είμαι 23 στα 24 χρονών και το περασμένο καλοκαίρι αποφοίτησα. Οπότε φέτος διανύω μια μεταβατική περίοδος (δεν περνάω καλά λέμε). Πάντα θυμάμαι να θέλω να κάνω δίαιτα, να έχω λίγα παραπάνω κιλά, δεν γυμναζόμουν και ποτέ οπότε δεν είχα αθλητικό σώμα. Θυμάμαι ότι στην 6η δημοτικού είχα βάλει 15 κιλά (ήταν μια χάλια περίοδος). Μετά πρέπει να έχασα κάποια, γιατί ήμουν κανονική στα κιλά. Θα πω για αυτά που θυμάμαι πιο καλά. Πριν 4 χρόνια είχα φτάσει 84 κιλά (πρέπει να έβαζα σταδιακά κιλά από την 3η λυκείου). Ξεκίνησα διατροφή και γυμναστήριο κι έχασα 15 κιλά (69 κιλά) σε περίπου 5 μήνες, μετά πάλι άρχισα να βάζω σταδιακά και μετά από ένα χρόνο ήμουν γύρω στα 76. Μετά ξαναέκανα διατροφή κι έφτασα στα 68 (που δεν ήμουν ίδια με παλαιότερα που ήμον 69 γιατί με την γυμναστική και την διατροφή που μεσολάβησε ήμουν πιο σφιγμένη). Αυτό έγινε Μάιο του 17. Έπειτα έβαζα πάλι σταδιακά κιλά, μπορεί να έχανα πάλι 1-2 και μετά ξανά από την αρχή. Εδώ και μήνες το έχω πάει σε άλλο λέβελ, τρώω όλο βλακείες, σοκολάτα κάθε μέρα οπωσδήποτε. Κι έφτασα πάλι 84. Και νιώθω τόσο χάλια. Και μόνο που έχω στο μυαλό μου για διατροφή κλπ εδώ και τόσα χρόνια, με έχει κουράσει. Το θέμα μου είναι ότι ποτέ δεν έμαθα να διατηρώ τα ίδια κιλά για μεγάλο διάστημα. Πάντα βάζω ή βγάζω. Τώρα είπα να κάνω καινούρια αρχή. Θα προσπαθήσω πολύ, αν αποτύχω και πάλι, θα πάω σε κάποιον διατροφολόγο εξειδικευμένος σε υπερφαγίες κλπ. Εν τω μεταξύ η βλακεία είναι ότι πάντα έκανα τόσο κόπο για να χάσω κιλά, κι όταν πλησίαζα στον στόχο μου, ποτέ δεν το απολάμβανα, γιατί κατευθείαν άρχισα ξανά να βάζω κιλά.