Originally Posted by
Mi8
Γειά σας! Είμαι 20 χρονών και έχω φτάσει σε απόγνωση
Οι μέρες μου περνάνε συνεχώς χωρίς να κάνω τίποτα ευχάριστο, με αποτέλεσμα να μην έχω κουράγιο να σηκωθώ ακόμα και απ το κρεβάτι
Καταρχήν η σχολή που πέρασα δεν με γεμίζει καθόλου και έχω φτάσει σε σημείο να την απεχθάνομαι εντελώς με αποτέλεσμα να έχω 2 μήνες να πατήσω
Θα σκεφτόμουν σίγουρα να αλλάξω σχολή, αν ήξερα όμως με τι θα ήθελα να ασχοληθώ
Η αλήθεια είναι οτι καμία απο τις υπάρχουσες σχολές δεν μου κάνει κάποιο "κλικ"
Επισης δεν προσαρμοστηκα ποτέ ιδιαίτερα στον κόσμο του πανεπιστημίου, δεν γνώρισα πολλά άτομα και καθε φορά που πήγαινα στο μάθημα ντρεπόμουν απίστευτα και με έπιανε ταχυκαρδία
Σχέση, ενώ δεν είμαι άσχημος εμφανισιακά, δεν έχω κάνει ποτέ, ντρέπομαι πάρα πολύ με τα κορίτσια
Φίλους έχω, αλλά και εκεί υπάρχει πρόβλημα, αφού μου αρέσει πολύ να βγαίνω σε μαγαζιά κτλπ και θ ήθελα καμιά φορά να κάνω κάτι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα, ενω οι φίλοι προτιμούν να μαζεύονται απλά σε σπίτια
Απο χόμπι, είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο αλλα δυστυχώς δεν πήγα ποτέ σε κάποια ακαδημία και πλέον σε αυτήν την ηλικία για να γραφτείς σε μια ομάδα περνάς απο δοκιμαστικά, και ενω τρελαίνομαι να παίζω, δεν θεωρώ οτι είμαι και ιδιαίτερα καλός ώστε να τα περάσω
Θα δεχόμουν να κάνω και κάποιο αλλο άθλημα για να μη κάθομαι συνεχώς στο καναπέ, αλλα δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι αυτό (το γυμναστήριο το βαριέμαι πάρα πολύ γιατί θέλω να υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός)
Και δουλειά θα με ενδιέφερε να βρω, όμως πάρα το ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω κάτι
Το θέμα είναι οτι δεν αντέχω να κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι και να μη κάνω τίποτα
Πραγματικά, και η παραμικρή συμβουλή θα ήταν πολύτιμη!
Ευχαριστώ