Νιωθω ασχημα με τον αληθινο μου εαυτο.
Γεια σας παιδια.Κοριτσι εδω. Αισθανομαι αβολα που θα μιλησω γι αυτο δεν εχω μιλησει ποτε σε κανεναν γι αυτο το θεμα.
Λοιπον, ποτε δεν θυμαμαι να εχω μακρυ μαλλι. Παντα ειχα απο παιδι μεχρι κατω απο τους ώμους αλλα πλουσιο. Δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι να ηθελα να το μακρυνω και περισσότερο. Καποια στιγμη στα 16 μου ειχα πεσει πολυ κατω στα κιλα.θυμαμαι που το κοψα κοντο καρε. Ε παιδια απο τοτε τα μαλλια μου ποτε δεν μακραινουν. Ειναι λιγα που φτανουν μεχρι τους ώμους και σπανε γεμίζουν ψαλιδα κτλ. Οχι οτι εχω προβλημα τριχοπτωσης στη ριζα εχω πολλα μαλλια απλα ειναι σαν να μην ειναι δυνατά. ειχα παει σε καποια φαση σε μια δερματολογο μου ειπε ετσι ειναι εκ γενετης δεν εχεις τριχοπτωση να σου δωσω αγωγη απλα δεν ειχες δυνατη τριχα και μου εδωσε καποιες βιταμινες κ ενα σαμπουαν που δεν εκαναν και τιποτα. Τελος παντων δεν μας αφορουν αυτα. Καποια στιγμη εβαλα τρεσες και απεκτησα το μακρυ μαλλι που παντα ηθελα και μου παει κιολας.
Στη διαρκεια της ζωης μου καθοτι ψωναρα πηρα χρωματιστους φακους επαφης. Μου πηγαιναν, φορουσα φακους λογω μυωπιας ετσι κ αλλιως. Απο να τους βαζω μια στο τοσο μετα τους εβαζα ολο και πιο συχνα μεχρι που τους καθιερωσα συνέχεια που καποιοι γνωστοι μου νομιζουν οτι εχω πρασινα ματια οχι καστανα.
Γενικά ειμαι μια ψηλη κοπελα.με πολυ καλο σωμα και καλο προσωπο απο οτι λενε. Ειχα μια σχεση μ ενα παιδι απο παιδια που χωρισαμε και μετα τα εφτιαξα με ενα μαλακα που μου καταρακωσε την αυτοπεποίθηση.(με απατουσε κτλ)
Ο μεγαλυτερος φοβος μου ποιος ειναι; Αν ξανακάνω σχεση και βγαλω τρεσες βγαλω φακους οτι ο αλλος θα ξενερωσει και δεν θα με θελει. Θα τον απογοητευσω. Θα πει αλλο ψωνισα και αλλο μου βγηκε. Γι αυτο και φοβαμαι δεν εχω αυτοπεποίθηση να ερθω κοντα σε καποιον. Και γενικως φοβαμαι πολυ
Εστάλη από SM-A605FN στο E-Psychology.gr Mobile App