Αυτοβελτιωση μεχρι τα ορια της τρελλας?
Ολοι επιθυμουν την αυτοβελτιωση και την κυνηγουν κατα την διαρκεια της ζωης τους...αλλα κατα ποσο αυτο μπορει να ξεφυγει απο το φυσιολογικο?
Αυτο νομιζω ειναι που με τρωει...θελω να κοψω τα φαρμακα μου ωστε να βελτιωθω σε διαφορους τομεις που μενω πολυ πισω,αλλα κανοντας αυτο υποβιβαζω αλλους τομεις και προσπαθω...θα προσπαθησω να βρω την χρυση τομη.
Μηπως πρεπει να βλεπουμε τη ζωη λιγο πιο χαλαρα?
Μαλλον ναι αλλα αυτο μου ειναι αδυνατον για την προσωπικοτητα μου.
Οχι βεβαια οτι κανω και πρωταθλητισμο αλλα σε οτι κανω προσπαθω υπερβολικα και ποτε δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τον εαυτο μου.
Ακομα δεν μπορω να τον συγχωρεσω ακομα και για τα πιο απλα πραγματα οπως τα φυσιολογικα για την ασθενεια μου προβληματα μνημης που αντιμετωπιζω και τον γονατιζω με μαυρες σκεψεις.
Δεν μπορω να συμβιβαστω, εχω την εντυπωση οτι και τρεις φορες καλυτερος σε ολους τους τομεις να ημουν απο οτι ειμαι τωρα παλι στα ιδια πανω κατω χαλια θα ημουν.
Ειναι τελειομανια?
Βασικα το πιο αδυνατο σημειο μου ειναι η κοινωνικοποιηση μου και η επαφη μου με αλλους ανθρωπους κυριως του αντιθετου φυλλου,χωλαινω πολυ και δεν μπορω να το δεχτω.Ισως η αυτοβελτιωση σε αυτη την περιπτωση ειναι ενα πρεπει και σωστα πραττω που προσπαθω σκληρα γιατι σε κανεναν δεν αρεσει η μοναξια.
Ετσι απλως μερικες σκεψεις σχετικα με τον εαυτο μου , δεν ξερω τι περιμενω αλλα οποιοδηποτε feedback ευπροσδεκτο.