Καλησπέρα ομάδα. Όπως έχω ξανά γράψει στο φόρουμ η ζωή μου στην ουσία άλλαξε τον Σεπτέμβρη. Όταν μετά από ελάχιστη χρήση χασίς (2 τζούρες) ξαφνικά με έπιασε ταχυκαρδία ιδρώτας κρύος είχα υψηλή πίεση τρέμουλο. Δεν έδωσα σημασία, μετά από 20 μέρες επέστρεψε το ίδιο πράγμα χωρίς να κάνω κάτι αυτή τη φορά. Και από τότε νιώθω ανασφάλεια συνέχεια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Είμαι 19 χρ και όταν είμαι μόνος σπίτι νομίζω ότι σβήνω ότι θα πάθω κάτι και δεν θα είναι κανείς εδώ. Αντιθέτως όταν είμαι έξω νιώθω τα πόδια μου να κόβονται και μερικές φορές με πιάνει και ένας ξαφνικός πονος στην πλάτη η στο στήθος τα οποία δεν βοηθάς καθόλου την κατασταση. Νομίζω ότι θα σηκωθώ και θα πάθω καρδιά. Θέλω να κάνω πράγματα τα οποία έκανα και φοβάμαι μη μείνω στον τόπο. Εξετάσεις έκανα μετα την 2 φορά. Σε γιατρό καρδιολόγο που έχει το ιστορικό μου έκανα καρδιογραφήμα και τρίπλεξ, όλα άψογα, όπως και αίματος, μετά από λίγες μέρες ξανά έπαθα αφού έκανα εξετάσεις. Ένιωσα πάλι ζάλη είχα ταχυκαρδία τρέμουλο ένιωθα πάλι ότι θα σηκωθώ και θα πέσω. Πήγα στα επείγοντα με έκαναν πάλι καρδιογραφημα άψογο εξετάσεις αίματος πολύ καλές όπως και ούρων - θυροειδη και ακτίνα θώρακα. Εν τέλη μου είπαν να επισκεφθώ ψυχίατρο και εγώ πήγα σε ψυχολογο. Ήταν μέρες που ήμουν καλά και μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ να βγω έξω. Όταν μου πονέσει κάτι νομίζω ότι θα πεθάνω. Πχ στήθος πλάτη κατευθείαν για καρδιά και στο μπαμ ανεβαίνει η ταχυκαρδία. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει η καρδιά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.