Originally Posted by
qerme
συμπασχων κι εγω φιλε μου, "καρδιοφοβικος" πλεον, δεν θελω να κουρασω με το πληρες ιστορικο μου, αλλα μια γενικη ιδεα βγαινει, πολλα σκαμπανευασματα κι εγω, αναριθμητες εξετασεις, αιματολογικες, μαγνητικες σε κεφαλι και μεση, υπερηχους σε κοιλιες, triplex, ηλεκτροκαρδιογραφηματα και εκτακτα σε επειγοντα και προγραμματισμενο, πριν ξεκινησουν ολα ειχα περασει μια μακρα περιοδο συναισθηματικου κυριως στρες και ανασφαλειας, ηπια συμπτωματα στην αρχη αλλα με τον μετεπειτα φορτο εργασιας ενταθηκαν ολα, εκτακτες, ασταθειες, ζαλαδες, εμβοες, κακη διαθεση, ευερεθιστικοτητα, κοκκινισμα με το παραμικρο, μονιμως σφιγμενος, ανυναισθητα εχανα το ρυθμο της ανασας μου, σε τετοιο σημειο, το πορισμα; ανεπαρκεια σε βιταμινη D, αυτη που παιρνεις απο τον ηλιο, το επισημαινω επειδη εγραψες οτι εισαι μουσικος και δουλευεις νυχτα, και λιγο ταση προς υποθυροειδισμο, αρχισα να ισορροπω αρκετα πραγματα στη ζωη μου, ειδα αποτελεσμα καποιο διαστημα αλλα με την συνεχιση της υπερεργασιας αρχισε παλι ο κατηφορος, φουσκωματα στο εντερο, ευερεθιστικοτητα, κακη διαθεση, ατονιες, ζαλαδες, εμβοες, ξανα εξετασεις, ξανα ανεπαρκεια σε D, ωσπου φτανουμε στο σημερα, εχω σταματησει απο δουλεια, οικειοθελως, να ηρεμησω καποιο διαστημα, εχουν ηρεμησει τα συμπτωματα, πιο ηπια, με ανησυχει ομως οτι ακομα εχω εκτακτες και αρρυθμιες, ιδιως οταν εχω φαει, εχω δυσπεψιες μερικες φορες, κυριως οταν ξαπλωνω, γενικα μ'αφηνει το ενα με πιανει το αλλο, θελω να ηρεμησω να γινω οπως παλια, που ημουν υγιης και σωματικα και ψυχικα, γιατι ολο αυτο εν τελει ειναι ενας φαυλος κυκλος, μεγαλο μειον το στρες, οποιουδηποτε τυπου, η συναισθηματικη εσωστρεφεια που εχεις πραγματα που σε πνιγουν, ειμαστε πολλοι φιλε μου με παρομοια συμπτωματα. Ειχα πολλα να γραψω, τα εγραψα οσο πιο περιεκτικα μπορουσα, ισως και λιγο αναρχα, συγχωρειστε με, να ειστε καλα ολοι