Originally Posted by
giorgos panou
καληπσερα ΜΠΟΥ!! πρωτα απο ολα καλη αρχη!! ευχομαι να πανε ολα καλητερα απο οτι περιμενεις!! αξιζεις να τα καταφερεις !! αυτος που κερδιζει ειναι αυτος που βαζει στοχους και που ονειρευετε την ζωη του μεσα σε αυτους! που προσπαθει να τους κανει σαν βιωμα! ετσι λοιπον στο μυαλο του το αποτελλεσμα δουλευει μερικες φορες σαν μνημη!
Το κουτακι σου , αυτο το κουτι, καλητερα να μην το ανοιξεις! δεν ξερω αν στην εχει πει ο γιατρος αυτην την μεθοδο παντως υπαρχει και πολυς κοσμος την κανει! σε αλλους πετυχενει σε αλλους οχι! Αποψη μου ειναι οτι ειναι πετυχημενο δεν το αλλαζεις ευκολα! αρα κρατα το κουτακι σου μεχρι να βρεθει κατις καλητερο!
Το συνδρομο της μανιοκαταδιωξης δεν ειναι ευκολο να φυγει και ταυτοχρονα ειναι ενα αισθημα που μπορει ευκολα να το παθει κανεις! Θυμαμαι πριν αρκετα χρονια οπου ζουσα στον κοσμο τον ναρκωτικων με την διαβιωση μου αμεσα εξαρτημενη απο αυτα! θυμαμαι τα ατομα γυρο μου οπου λογο του οτι ζουσαν στην παρανομια η ζωη τους ειχε σκιαστει απο εναν συνεχη φοβο αστυνομικης κατααδιωξης! αποτελλεσμαηταν να φοβουνται -οσο θυμαμαι - ακομα κι οταν εκαναν απολυτα νομημα πραματα! αυτο λοιπον δειχνει ποσο ευκολο ειναι καποιος να πεσει στην λουμπα της μανιοκαταδιωξης ενω δεν εχει καμια βιολογικη ασθενεια απο αυτο! Δεν μπορω να ξεχασω στιγμες οπου κοιταγαν γυρο τους αναζητωντας καποιον που τους παρακολουθει! κι παντα τον εβρισκαν! τον κοιτουσαν περιεργα και με απολυτη συγουρια οτι αυτος τους παρακολουθει! και σαν ερχοταν η στιγμη της αποδηξης του οτι δεν ηταν παρα καποιος πολητης εταιρειας κινητων ! παντα με καποια δικαιολογια ελεγαν κι αφηναν να εννοηθει οτι εμοιαζε πολυ με καποιον αστυνομικο που ηξεραν, πραματα δλδη αστεια!