Originally Posted by
Antonis8
Η οποιαδήποτε κίνηση ανεβάζει τους παλμούς, αλλά παροδικά, εγώ εννοώ σε κατάσταση ηρεμίας. Περπατάω σχεδόν καθημερινά μεγάλες αποστάσεις. Παλιά έκανα και βάρη αλλά τα έκοψα λόγω φόβου. Μου είπαν πως λόγω της άσκησης, η καρδιά γυμνάζεται και δεν χρειάζεται πολλούς χτύπους κάτι που γενικά θεωρείται καλό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί προέκυψε ξαφνικά αυτό. Όταν έκανα το χόλτερ δεν είχα τόσο χαμηλούς παλμούς. Και χθες και σήμερα έκανα καρδιογράφημα, μου λένε ότι δεν βλέπουν κάτι περίεργο, οι παλμοί γύρω στους 60, αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα που εκείνοι δεν το βλέπουν γιατί δεν ξέρουν τις προηγούμενες μετρήσεις μου. Ο ένας παθολόγος που με είδε χθες (τον κάλεσα σπίτι ) συνέκρινε το χόλτερ με το καρδιογράφημα και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Εγώ όμως νιώθω να έχει αλλάξει. Αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος, για να έχω μια εικόνα και θα κλείσω και για δεύτερο χόλτερ. Το θέμα είναι ότι είμαι άυπνος εδώ και δυο μέρες, επηρεάζει αυτό όσο να 'ναι, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ λόγω του άγχους. Μένω μόνος μου και φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι. Θέλω να ξεκουραστώ και δεν μπορώ από το φόβο. Εκτός του ότι με πιάνουν σουβλιές στην πλάτη και φοβάμαι μήπως είναι από καρδιά.