Καλησπέρα παιδιά.Θα σας πω εξαρχής οτι από μικρός είχα αρρωστοφοβιες και η "τρελά" μου αυτή επιδηνωθηκε με το ίντερνετ (ξέρετε που τσεκαρουμε τα συμπτώματα της ταδε ασθένειας και μεθαύριο τα έχουμε όλα).Αυτή τη περίοδο,μου έχει καρφωθεί και πάω να τρελαθώ,ότι έχω κολλήσει hiv από ιερόδουλη στο Μεταξουργείο.Περνανε ημέρες που ήρεμω και δεν το σκέφτομαι καν, αλλά τσουπ οταν εμφανιστεί το παραμικρό συμπτώματα (τα έχω μάθει όλα απ' έξω)με βάζει ξανά από κάτω και κυρίως για το λόγο ότι μπορεί να έχω κολλήσει την τωρινή μου κοπέλα.Η επαφή με την ιερόδουλη δεν ήταν ολοκληρωμένη καθώς δεν κατάφερα να έχω στύση ενώ μου είχε βάλει το προφυλακτικό κανονικά.Το.εβγαλα και έφυγα.Και αν ήταν σπασμένο και αν αν αν... πολλά αν καρφώθηκαν ξανά στο μυαλό μου και λίγο καιρό αργότερα που εμφάνισαν κάποια συμπτώματα είπα εντάξει τέλος κόλλησα.Εκανα ένα τεστ elisa 18 ημέρες μετά και βγήκε αρνητικό αλλά γνωρίζω ότι έχει παράθυρο έως 3 μήνες οπότε και να είχα κάτι δεν θα το έδειχνε.Γνωριζω πως πρακτικά δεν γίνεται να έχω κολλήσει κάτι αλλά τα γ***μένα τα συμπτώματα με κάνουν να το σκέφτομαι συνεχώς.Περιληπτικα πέρασα κάποιες περιόδους που ένιωθα κουρασμένος,πόνους στους μύες,αφθα σε μια αμυγδαλή και κάτι ψηλο ερεθισμένες λεμφαδένες.Πυρετο δεν έκανα από τότε εκτός κάτι δέκατα της μιας ημέρας.Ξερω ότι όλα αυτά τα συμπτώματα μπορούν να αιτιολογήθουν από πολλούς παράγοντες αλλά δεν μπορώ να ησυχάσω.Εγραψα κυρίως αυτό το κείμενο γιατί με ηρεμεί να τα λέω ακόμα και σε άγνωστος.Καθε απάντηση καλοδεχούμενη και φυσικά μην χλευάσεται την αρεωστοφοβια μου..Να έχετε μια ευχάριστη ημέραΝα συμπληρώσω ότι η επαφή ήταν μόνο κολπική και δεν διήρκησε πάνω από 1 λεπτό καθώς όπως σας είπα δεν..Επίσης το προφυλακτικό ήταν κανονικά στην θέση του όταν το έβγαλα.