Γεια σας παιδια.
Εντονη φοβια πλεον για ΣΚΠ. Το θεμα ειναι οτι εχω αρκετα απο τα συμπτωματα που υποδεικνυουν ΣΚΠ. Ενα απο αυτα ειναι το αισθημα ισορροπιας και κυριως προβληματα ορασης. Ειχα συσπασεις μυων, τιναγματα στα χερια κλπ. Οχι αρκετα συχνα ομως. Το μονο που μου συμβαινει σχεδον καθε μερα, οπως προανεφερε ειναι προβληματα ορασης. Βλεπω χρωματιστες λαμψεις, χωρις να κοιταξω καποιο εντονο φως η κατι τετοιο. Λαμψεις οι οποιες εχουν χρωμα μπλε, οχι πολυ εντονες και διαρκουν για κλασματα δευτερολεπτου. Συνηθως τις βιωνω με την περιφερειακη μου οραση. Το ανεφερα στον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι το μονο που δεν γνωριζει απο που προερχεται. Ισως καποια κακη επικοινωνια του εγκεφαλου με τα ματια. Αλλα ακομα και αυτο να ειναι δεν υποδηλωνει καποιο προβλημα? Εχω εντονους πονους στην μεση και στον αυχενα. Μπορει να ευθυνεται το αγχος για ολα αυτα?
Εχω κανει αξονικη εγκεφαλου και δεν βρεθηκε κατι, μονο καποιες παχυβλεννογωνικες αλλοιωσεις που μου ειπε ο γιατρος πως δεν ειναι κατι.
Το καλο ειναι οτι σε 1 μηνα και κατι απολυομαι, και ειμαι σε στρατιωτικο νοσοκομειο οποτε μπορουν να με παραπεμψουν αν χρειαστει για μαγνητικη. Το κακο ομως ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ. Δεν ξερω τι να κανω. Ακουω γνωμες!!!