Παιδιά πείτε μου τις εμπειρίες σας σχετικά με τη λήψη έντακτ. Έχω μεγάλη αύξηση βάρους και παρόλο που ακολουθώ δίαιτα και γυμνάζομαι δεν χάνω
Printable View
Παιδιά πείτε μου τις εμπειρίες σας σχετικά με τη λήψη έντακτ. Έχω μεγάλη αύξηση βάρους και παρόλο που ακολουθώ δίαιτα και γυμνάζομαι δεν χάνω
Όταν λες μεγάλη αυξηση τι εννοείς?
Ναι αυξάνει την όρεξη κι εγώ είχα βάλει πολλά κιλά όταν το έπαιρνα
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεκαπέντε κιλα
Κάρμα, και πως τα έχασες; Ειχε κολλήσει και ο μεταβολισμός μήπως; Εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν χανω ενώ κάνω δίαιτα και γυμναστική
Τα έχασα δουλεύοντας και παράλληλα γυμναστήριο πιο πολύ διάδρομο έκανα γρήγορο περπάτημα 2 ώρες την ημέρα περίπου και άλλες πόσες ώρες στη δουλειά που ήμουν σερβιτόρος σε μπιτσ μπαρ καταλαβαίνεις πάνω κάτω όλη την ώρα λογικό να τα χάσω.
Είχα φτάσει σε σημείο να μη μπορώ να σκυψω να δέσω τα κορδόνια από 67 κιλά είχα πάει 93.. Τώρα είμαι 75 κιλά αλλά επειδή είμαι ψηλός φενομαι αδύνατος και θέλω να φτάσω στα 80. Μου έχει κοπεί η όρεξη καιρό τώρα από ένα φάρμακο που περνώ την βουπρενορφινη είναι υποκατάστατο για οπιουχα.
Ωραία,εγώ όμως δεν χανω
Κάνε καλύτερη διατροφή αν βαριέσαι να κάνεις γυμναστική η κόψε το ψωμί τουλάχιστον.
Κανεις καλή διατροφή και δεν χανεις?