Αν μπορείται βάλτε ορθρογραφικό έλεγχο στη πλατφόρμα.
Printable View
Αν μπορείται βάλτε ορθρογραφικό έλεγχο στη πλατφόρμα.
οταν γραφουμε πατωντας πληκτρα ειναι ευκολο να πεσουμε σε σφαλματα ορθωγραφιας.Προσωπικα ειμαι δυσλεκτικος με προβλημα στην μεταφωρα απο προφωρικο σε γραπτο και οχι το αναποδο οπου ειναι το συνηθες προβλημα, αρα ,εγω, δικαιολογουμε. οι υπολοιποι ρε παιδια τι σας εχει κανει η κακομοιρα η γλωσσα και την χτυπατε με τοσο μενος?
Προς τους αγαπητους, αξιολατρευτους και παθιασμενους με την ψυχολογια αλλα και με το κοινο καλο αυτους τους υπεροχους διαχειρηστες , θ μπορουσατε να μας εχετε μια επυλωγη ορθωγραφικου ελεγχου?
αυτο που ισως δε ξερετε ειναι οτι στα αρχαια ελληνικα δεν εκαναν λαθη επειδη αλλιως προφεροταν το ω αλλιως το ο κλπκλπ
Σα το γορντ να κοκκινιζει αμα δεν την εχει μεσα το λεξικο, δε ξερω ποσο δυσκολο ειναι αλλα θα βοηθησει γιατι σε ποναν τα ματια απο το πως γραφουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Κάθε περιηγητής στα πρόσθετά του έχει έλεγχο ορθογραφίας για Ελληνικά και Αγγλικά και όποια άλλη γλώσσα!
Πηγαίνετε Εργαλεία-Πρόσθετα και επιλέξτε Λεξικά
Ωραίος ρε φίλε, δε μπορώ να το βρω από κινητό αλλά στον υπολογιστή φαντάζομαι θα χει, αλλά άντε να τον ενημερώσεις το κόσμο.
Έτσι είναι φίλε αλέξανδρε, είμαι λίγο τούτι φρούτι.