Originally Posted by
vickie_victoria
Γειά σας πάλι!! Θα ξαναμιλήσω για ένα θέμα γιατί βλέπω ότι με βοηθάει να τα λέω και να παιρνω και τη γνώμη σας.Παρατηρω όταν βγαίνω έξω πχ νιώθω ανήσυχη συνεχώς τρώγομαι με τα ρούχα μου δεν μπορώ να κάτσω χαλαρή και ήσυχη όλο με κάτι ασχολούμαι για να ξεχνιέμαι. Και ξαφνικά με πιάνει ένα πράγμα σαν να πέφτω στο κενό δεν νιώθω τίποτα μια βαθιά θλίψη ανικανοποίηση δεν ξέρω πως να το περιγράψω σαν να μην επικοινωνώ με το περιβάλλον εκείνη την ώρα είμαι σε κατάσταση σοκ δεν ξέρω τι μου γίνεται στα χαμένα κοιτάω κ δεν καταλαβαίνω. Δεν ξερω τι είναι αυτό με τρομάζει δεν μπορώ και να το περιγράψω κάνω ερωτήσεις στον εαυτό μου αν ζαλίζομαι πως νιώθω κτλ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι νιώθω. Κάποιες άλλες φορές κι αυτό το χώ χρόνια νιώθω σαν να κλαίω από μέσα μου ένα εσωτερικό λυγμο ότι μέσα μου κατάρρεω ότι λυγιζω ότι λιγοψυχαω και πνίγομαι χώρις να καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Νιώθω ότι λυπάμαι για τον εαυτό μου. Νιώθω φοβερά αδύναμη και για τα πιο απλά νιώθω ότι η ζωή με καταπίνει κ δνε μπορώ να παλέψω. Σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα τι θα κάνω με φοβίζει η ζωή κ ο κόσμος παντού βλέπω εχθρούς και εμπόδια. Μπας κ έχω ψύχωση? Αλλά ευτυχώς δεν έχω παραισθησεις. Απλά νιώθω αβοηθητη ότι κάνεις δεν μου δίνει το χέρι του να με τραβήξει στη ζωή και ότι αν πάθω κάτι κάνεις δεν θα με βοηθήσει νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα μου. Δεν ξερω πως αλλιώς να σας τα περιγράψω σε όποιον να τα πω δεν θα με καταλάβει εσείς μπορείτε να καταλάβετε τι περίπου νιώθω.