Καλησπέρα παιδιά, σας έχει συμβεί σε περίοδο έντονης στεναχώριας και άγχους να σας πονάει και να νιώθετε μια αδυναμία και ενόχληση στο αριστερό χέρι της καρδιάς; Με την αρρωστοφοβια που έχω το τελευταίο διάστημα αγχώθηκα πάλι..
Printable View
Καλησπέρα παιδιά, σας έχει συμβεί σε περίοδο έντονης στεναχώριας και άγχους να σας πονάει και να νιώθετε μια αδυναμία και ενόχληση στο αριστερό χέρι της καρδιάς; Με την αρρωστοφοβια που έχω το τελευταίο διάστημα αγχώθηκα πάλι..
Καλησπέρα φίλε
Καλό θα είναι να μη σχετιζεις αυτά που νοιωθεις με κάποια διάγνωση που θα κανείς μόνος σου...
Αυτό πιστεύω ότι είναι από στρες. Χαλάρωσε λιγο και θα περάσει θα δεις.
Εγώ παααρα πολλές φορές έχω ψυχοσωματικά τα οποία εξαφανίζονται ως δια μαγεία αυτόματα εάν ξεχαστω η χαλαρώσω...
Δεν μου εχει συμβει, αλλα ειναι αξιοθαυμαστο τι μπορει να κανει το αγχος στο σωμα. Οταν νιωθω αγχωμενος, το ανεπαισθητο σφυριγμα στο αυτι που εχω εδω και 3 χρονια γινεται πολυυυυ χειροτερο οταν ειμαι αγχωμενος.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Ισχύει ότι το άγχος και η σκέψη μπορούν να κάνουν πολλά στο σώμα.. κι εγώ αν σκεφτώ το βουητό στο αυτί έρχεται και δυναμώνει κιόλας αν αγχωθω, αν δεν το σκεφτώ δεν έχω καθόλου πχ σήμερα όταν ξύπνησα δεν είχα κανένα βουητό όταν το σκέφτηκα ήρθε.. επίσης έχεις κοιτάξει τους φρονιμίτες σου; Εμένα μου επιδείνωνε το βουητό ο φρονιμίτης ο έγκλειστος που είχα, τώρα μειώθηκε πάρα πολύ και αν το σκεφτώ το ψιλοακουω και φαντάσου ότι ακόμα αναρρωνω από το χειρουργείο ούτε βδομάδα δεν έχω..
Τα ψυχοσοματικα είναι απαισιο πραγμα!!!!