Παρανοια ή πραγματικοτητα
Μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της μια κοπελα χωρις να της το ζητησω που ηταν μπλεγμενη με κυκλωματα και εγω της μιλησα καποιο καιρο σαν απλος φιλος τιποτα παραπανω και με ειχαν παρει τηλεφωνο οι ανθρωποι της νυχτας δεν με απειλησαν αλλα ηθελαν να πουν να μην ξαναασχοληθω και με πηραν και αλλες φορες τηλεφωνο και δε το σηκωσα.ενω εχει περασει αρκετος καιρος και δεν εχω ξανασχοληθει με την κοπελα ουτε με πηραν ξανα τηλεφωνο διαβαζοντας την υποθεση στη Γλυφαδα που του ανατιναξαν το αμαξι και δεν τον ειχαν απειλησει ουτε ηξερε τους εχθρους του φοβαμαι οτ θα με σκοτωσουν και μενα.Πασχω απο παρανοικη σχιζοφρενεια αλλα δεν ξερω αν αυτος ο φοβος οφειλεται στη σχιζοφρενεια ή πρεπει να εχω λογο να φοβαμαι.να σημειωσω οτι εντωμεταξει οτι περα που μιλησα με την κοπελα δεν εκανα κατι κακο γιατι να μου δωσει το τηλεφωνο της ενω δεν της το ζητησα και μου το δωσε απο μονη απο τοτε αυτη η παρανοια εχει αυξηθει σε μεγαλο βαθμο και διαβαζοντας ειδησεις απο αστυνομικα συμβαντα μεγαλωνει ακομα περισσοτερο ο φοβος.ειδικα τις μερες που ακολουθησαν τα τηλεφωνα τους δεν εβγαινα απο το σπιτι επαιρνα σε μεγαλες δοσεις ηρεμιστικα και οταν εβγαινα κοιταγα πισω να δω αν με ακολουθει κανεις.η ιστορια ειναι αληθινη δεν τη φανταζομαι απλα δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω