φοβαμαι μην εχω hiv,σας παρακαλω βοηθηστε με
Γεια σας,ειμαι 17 χρονων.Περσι(αρχες περιπου σεπτεμβρη) ειχα παει σε οικο ανοχης στον κεραμεικο κοντα σην ιερα οδο.(αυτοι που ξεκιναει η τιμη απο 50 ευρω).Γενικα εχω ακουσει οτι ειναι καθαρες εκει.Τελος παντων.Ηταν η πρωτη μου φορα που εκανα σεξ(και δεν ειμαι υπερηφανος που πηγα εκει για πρωτη φορα).Αλλα εγω φοβαμαι αλλο τωρα.Οταν ειχα παει ειχα πει στην κοπελα οτι ηταν πρωτη μου φορα,δεν ξερω αν αυτο ειναι αιτια που μου πηρε πιπα(σορρυ για την φραση) χωρις προφυλακτικο.Βεβαια ολη η επαφη εγινε με προφυλακτικο απλα μονο η πιπα δεν εγινε.Επισης να προσθεσω οτι μου καθαρισε το κεφαλακι με ενα ειδικο μαντηλακι,δεν ξερω τι ηταν αυτο ακριβως.Επισης ειχα παθει ενα εγκαυμα τοτε στο χερι και της ειχα βαλει δαχτυλο και ειχε παει κολπικο υγρο.Η φουσκαλα του εγκαυματος ειχε ανοιξει αλλα δεν ετρεχε αιμα απλα ηταν λιγο κοκκινο και γενικα ηταν μικρη η πληγη(3 εκατοσα περιπου)Επισης ειχα και αλλη μια πληγη στο χερι στο δαχτυλο μου που ειχα βγαλει μια πετσα(δεν ετρεχε αιμα απλα ηταν κοκκινη)μπορει να μην ειχε κλεισει ακομα..Πριν απο μενα αυτη ειχε παει με 4 που μου φανηκαν πολυ φυσιολογικοι(αν και δεν παιζει ρολο αυτο).Μετα απο 1 μιση χρονο και τωρα μου ηρθε αυτη η ιδεα μηπως εχω παθει τιποτα και δεν το ξερω,λογω της ευρειας ενημερωσης που εχουμε κανει φετος στο σχολειο(3η λυκειου).-Πολυ καλη χρονια παντως για να μαθουν τα παιδια για τα σμν-.Ειρωνικα φυσικα το λεω.Να σημειωσω οτι δεν ειχα κανενα απο αυτα τα συμπτωματα που γραφει στο ινερνετ αλλα μου εχει κολλησει αυτη η ιδεα.Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος,αλλα δεν θα μου φυγει ετσι αυτη η ιδεα και το ξερω.Εσεις που ξερετε καλυτερα,μπορει ο hiv(αμα ειχε η κοπελα στην χειροτερη περιπτωση και δεν το ηξερε) να κολλησε σε μενα απο αυτα π ειπα παραπανω και να μην ειχα κανενα συμπτωμα.Ειναι ευκολο γενικα να εισχωρησει ο ιος;Θα ειχα καποιο συμπτωμα;Επισης να συμπληρωσω οτι εχω αρρωστησει γενικα 2-3 φορες απο τοτε και ο οργανισμος μ ανιμετωπισε την ιωση μια χαρα,ισως και καλυτερα απο αλλες πιο παλιες φορες που ειχα,πριν παω στον οικο ανοχης.Αυτο το ανεφερα μηπως ο hiv θα δυσκολευε τον οργανισμο μ να καταπολεμησει αυτες τις απλες ιωσεις.Ευχαρισω για τον χρονο σας.Ελπιζω να με βοηθησετε.