Ταχυπαλμίες,Μούδιασμα,αδια θεσία!!
Καλησπέρα παιδιά. Παλι εδω. Λοιπόν ειπα και την προηγούμενη φορα πως με πιάνουν συχνά ταχυπαλμίες και διαφορα αλλα συνιθως όμως όταν κινηθώ πχ με έπιασε 2 φορές όταν πήγαινα στο αυτοκίνητο. Σημερα τυχαίνει να ειμαι εκτός πόλης και γενικά το προγραμμα μου αυτές τις μερες ειναι λιγο περίεργο. Λίγες ωρες ύπνος αρκετές ωρες οδήγηση αλλα αυτα δεν μου βγήκαν την μερα που ήρθα. Σημερα καθώς ξαπλωνα με έπιασε ταχυπαλμία και δυνατοί χτύποι, σε κάποια φάση πηγα στην τουαλέτα για να κανω την αναγκη μου και εκει με έπιασε πολυ περισσότερο.προσπαθησα να ηρεμήσω χαλάρωσα ξαπλωμένος αλλα μολις σηκωνομουν ξανά με έπιανε δυνατά. Αφου πέρασε αυτο μουδιασε το πρόσωπο μου στην αριστερή του πλευρά και το σαγονι για αρκετή ωρα! Σηκώθηκα πηγα μια βολτα να περπατήσω ένιωσα κάπως καλύτερα αλλα μετα με έπιασε ζαλάδα θολούρα και η ταχυπαλμία ξαναήρθε. Γενικά μια δυσφορία χωρίς λόγο. Επειδή ειμαι σε αλλη πόλη δεν ήθελα να παω στο νοσοκομείο ξανά στα έκτακτα γιατι δεν κανουν ετσι.. γενικά τωρα ηρέμησα αλλα αν σταθώ όρθιος πολυ ωρα να κανω κατι νιώθω τους παλμούς και γενικά την δισφορια. Αυτο που με ανυσιχει περισσότερο ειναι το μούδιασμα αριστερά στο πρόσωπο. Σε προϊδεάζει οτι ειναι κατι κακό (έμφραγμα,εγκεφαλικό). Επίσης διάβασα οτι υπάρχουν ελαφριά εμφράγματα και εγκεφαλικά τα οποία δεν τα αντιλαμβάνεσαι. Πραγματικά ήρθα εδω να ξεφύγω απο την καθημερινότητα και με έπιασε τη δεύτερη μερα μολις αυτο το πράγμα. Δεν ξερω τι να κανω πραγματικά!