Είμαι 20 μέρες με δέκατα κάποιες στιγμές της ημέρας και νιώθω λες και έχω γρίπη.Εχω άσχημη γευση στο στόμα και νιώθω ζέστη.Εχω 37.2 κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα.Πήγα σε παθολόγο έκανα ότι εξέταση υπάρχει και πολύ εξειδικευμένες και δεν βρίσκουν κάτι. Παθολόγος και ενδοκρινολογος τα βρίσκουν όλα καλά. Έχω 2 αυτοανοσα τα ελέγχω,απλά μου είπε ο παθολόγος τελείως ενημερωτικά αν θέλω να πάω σε ρευματολογο.Μου είχε πει επίσης ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί κάποια στιγμή και 3ο αυτοανοσο αλλά με βάση τις εξετάσεις μου είναι όλα καλά.Ενώ τόσες μέρες δεν είχα συμπτώματα πέρα από. το ότι νιώθω σαν κρυωμένη είναι 2,3 μέρες τώρα που εκτός από τα δέκατα νομίζω ότι μουδιαζουν τα χέρια και τα πόδια μου και ότι πονάνε οι αρθρωσεις μου. Με λίγα λόγια νομίζω ότι θα πάθω ρευματοειδη αρθρίτιδα.Ξερει κάποιος εκτός για τα δέκατα γιατί δεν πέφτουν αν μπορεί να υπάρξει κάτι παρόλο που οι εξετάσεις μου είναι καλές;Γενικά έχω πολυ αγχος και ειδικά αυτές τις μέρες περνάω έναν εφιάλτη να μην ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι έχω και αρρωστοφοβια, αλλά μπορεί αυτό και το άγχος μου να μου προκαλεί όντως αυτά τα συμπτώματα το μούδιασμα και τον πυρετό;