SOS Αναμεσα σε δυο αντρες!
Έχω μια σχέση δυο χρόνων.όπως έχω ξανά πει σε άλλες αναρτησεις δεν έχω ολοκληρωσει ακόμη αν και είμαι 30.η πρώτη μου σχέση ήταν αποτυχημένη και μου φερθηκε πολύ άσχημα.με αυτόν που είμαι τώρα μου φερθηκε πολύ καλά με βοηθαει πολύ στο πρόβλημα μου αλλά έχουμε κάποια θεματα οικονομικα όπως εχουν παρα πολύ στις μέρες μας.σε όλο αυτό το διαστημα με προσεγγισαν αρκετά άτομα από ευπορες οικογένειες.αλλα ποτέ δεν είχα σκεφτει να βγω με κάποιον άλλον λογω αυτού του θεματος.την τελευταια βδομάδα με προσεγγισε στο δρόμο ένας αστυνομικος.μου ζητησε κατευθειαν να πάμε για καφε και να του δώσω τον αριθμο μου.του έδωσα τον αριθμο μου μιλησαμε μια φορά και την επόμενη που με επερνε για καφέ δεν απάντησα.η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια σκεφτηκα να βγω με εναν ανθρωπο λογω θεση.πάντα μου αρεσαν άνθρωποι που ας το πούμε έχουν ένα κυρος.το θέμα είναι ότι μου άρεσε κιόλας εμφανισιακα και με ενθουσιασε.απο την μέρα που εγινε αυτό τον σκέφτομαι. Σκεφτομαι μήπως η ζωή μου με έναν αστυνομικο είναι πιο καλή και απο οικονονικης αποψης.σκέφτομαι μήπως ταιριαζω καλύτερα μαζί του γιατί με τον τωρινο μου φίλο έχουμε κάποια θεματα.από την άλλη δεν θέλω να πληγωθω.από την πρώτη σχέση έπαθα καταθλιψη.οπότε δεν μπορώ να ρισκαρω να βγω με κάποιον που να με παρατησει μετά. Και το θέμα του σεξ δεν νομίζω να μπορεί να το καταλάβει κάνεις άλλος άντρας εκτός από αυτόν που ειμαι τώρα. Εσείς τι θα κανατε?πως να βγαλω από το μυαλό μου αυτή τη σκεψη καί να συνεχίσω να είμαι όπως πριν με το φίλο μου?