Θέλω να παίρνω βαθιές ανάσες!!
Καλησπέρα σας είμαι καινούργια στην ομάδα κ χάρηκα πολύ που βρήκα κάπου να πω τον πόνο μου γτ όλοι γύρω μου λένε έλα μωρέ μην αγχώνεσαι ....κλασσικά....είμαι 30 ετών κ έχω 2 παιδάκια 2.5 χρονών κ 18 μηνών είναι πολύ κοντά ηλικιακά... είμαι όλη μέρα μόνη μου κ τα μεγαλώνω καθώς ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα...είμαι ένας άνθρωπος πάαααρα πάααρα πολύ αγχώδης ακόμα κ για το παραμικρό..μόνιμα θυμάμαι τον εαυτό μου με άγχος....έχω πολλές φοβίες με θέμα αρρωστιες... φοβάμαι μόνιμα μν πάθω κάτι εγώ κ ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά μου ή ότι θα πάθουν κάτι τα μωρά κ θα τρέχουμε σε νοσοκομεία... να πω ότι όλοι μας χαίρουμε άκρας υγείας....τώρα τελευταία νιώθω ότι δν μου φτάνουν οι ανάσες κ θέλω συνέχεια να παίρνω βαθιές αναπνοές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω κάποιες βαθιές κ να με.πιάνει πανικός... νιώθω κ κάτι τσιμπήματα κάτω από το στήθος κ έχω τρελαθεί.... έχω κλεισεί ραντεβού αρχικά με καρδιολόγο να κάνω τριπλεξ κ καρδιογράφημα αλλά με φρικάρει συτή η αναμονή κ είπα να δω αν έχει κάποιος άλλος ανάλογες εμπειρίες....μπαίνω κ στο ιντερνετ κ διαβάζω χίλια μύρια από καρκίνο στα πνευμόνια,πρόβλημα στα νεφρά για βαλβίδα στημ καρδιά κ πραγματικά τρέμω όταν πάω στο γιατρό τι θα μου πει