Καλησπέρα παιδιά έχω τρελαθεί από το άγχος μέτρησα την πίεση μου τώρα και ήταν 149 84 και ι παλμοί 71 και αγχώθηκα μήπως έχω υπέρταση
Printable View
Καλησπέρα παιδιά έχω τρελαθεί από το άγχος μέτρησα την πίεση μου τώρα και ήταν 149 84 και ι παλμοί 71 και αγχώθηκα μήπως έχω υπέρταση
Ξαναμετρα την μερικές φορές για να βγαλεις άξιοπιστο αποτελεσμα. Είναι ίδια; νομίζω παντως ότι εξαρτάται απο το τι κανεις. Εξετάσεις αίματος έχεις κανει;
Μέτρησα καμία 7 φορές η άλλες είχαν 120 άλλες 112 ναι πριν 5 μήνες και Καρδιολογικες όλα καλά βγήκαν
Ξανακάνε προληπτικα μια γενική αιματος
Είναι φυσιολογικό να ανεβοκατεβαίνει η πίεση και τα νούμερα που έβαλες δεν είναι τραγικά πχ 180/11
Την.μετρισα και τώρα 2 φορές 120 και 125 αρα δεν παίζει να είναι καμία υπέρταση έτσι?
μπα...υπέρταση είναι όταν σε κατάσταση ηρεμίας η πίεση είναι μόνιμα πάνω από 130/80
Αα οκ απλά με άγχοσε παρά πολύ αυτοί η σκέψη
Στη θέση σου παντως θα έκανα ακόμα μια εξέταση αίματος. Πεντε μήνες δεν είναι λίγοι. Οχι γιατί θεωρώ πως θα έχεις κάτι, αλλά δεν χανεις και τιποτα. Κάνε μια γενική αίματος και ούρων ενδεικτικά για να έχεις μια πληρη εικόνα. Αν όλα βγουν εντάξει ,βγαλτο απο το μυαλό σου. Και οσο μετράμε παλμους/πιεση κλπ αγχωνομαστε περισσότερο. Ποιος μιλάει βέβαια, εγώ που τους μετραω συνέχεια. Μου έχει τύχει να νιώθω μια χαρά , να μετρησω πιεση και να αγχωθω λόγω της μέτρησης ενώ πριν ήμουν εντάξει.
Ναι βασικά μίλησα με τον γιατρό μου και λει ότι για να αλλάξει κάτι σε αναλύσεις αίματος πρέπει να πέραση σχεδόν ένας χρόνος σε 6 μήνες δεν θα δείξει τίποτα διαφορετικό
Χαχαχα όντος θα μπορούσε απλά να μου Πάρη τα χρήματα αλλά μου είπε πως θα τα πετάξω άδικα γιατη δεν θα έχει κάτι διαφορετικό
Καμία σχέση. Ο γιατρός σου προφανώς ξέρει ότι έχεις άγχος και το ειπε για να σε καθυσηχασει. Με μια απλη λοίμωξη πχ μπορει να αλλάξει όλη η εικόνα των αιματολογικων σου σε δυο εβδομάδες, ειδικά δε όταν μιλαμε για μισό χρόνο. Τουλαχιστον αυτο μου ειπαν οι δικοι μου γιατροι και το παρατηρησα και στις δικές μου, σε διάστημα δυο εβδομάδων. Κακό οι εξετάσεις αίματος δεν κάνουν,τώρα γιατί απο το να κάνεις μια εξέταση προτιμας να αγχωνεσαι, δικό σου θέμα. Αν ηρεμησες τώρα οκ, αλλά αν εξακολουθεί να σε απασχολει το θέμα, δεν θα χάσεις κάτι να κάνεις έναν επανελεγχο.
Από μια απλή λοίμωξη, δεν θα πάθεις τίποτα, αντίθετα θα εξασκηθεί και το ανοσοποιητικο σου σύστημα!
Αντιθέτως, εάν τρέχεις από γιατρό σε γιατρό, και από εξετάσεις σε εξετάσεις χωρίς προφανή λόγο όταν όλοι σε διαβεβαιωνουν ότι είσαι καλά, τότε το πιο πιθανό είναι να αρρωστησεις πραγματικά από το άγχος!!
περισσοτερο ν φοβασε την "μικρη" η αλλιως διαστολικη....αυτο που λεμε 80,90, η και 100 (δλδ 8,9 10...)
το δευτερο νουμερο οταν ειναι πανω απο 9...
γενικοτερα καλη ειναι η πιεση σου....θα μπορουσες να βαλεις κ ενα χολντερ πιεσης, αν εχεις τοσο αγχος
τι ηλικια εχεις...τι ζωη κανεις....εισαι καπνιστης,...παχυσαρκος...ολ� � αυτα παιζουν σημασια