Βοήθεια κάποιος να μου απάντησε!!!!!!
Καλησπέρα παιδιά, εδώ και περίπου 4 χρόνια βασανίζομαι με διάφορα ψυχολογικά θέματα Έχω πάω σε ψυχίατρο και σε ψυχολόγο. Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι στο μυαλό μου και αν τα ζουν όλοι οι άνθρωποι ή αν τα ζω μόνο εγώ και αν απλά συμβαίνουν επειδή τα σκέφτομαι πολύ! Λοιπόν δεν θυμάμαι πότε τον εαυτό μου ελεύθερο χωρίς άγχος κτλ ξαφνικά μετά την μετακόμιση μου στην πόλη για να σπουδάσω άρχισαν παράξενα συναισθήματα άγχος φόβος και τελικά κρίσεις πανικού, έντονη αρρωστοφοβια άρχισα να νιώθω συμπτώματα καρδιάς ( φυσικά έψαχνα στο Google ???? ) ξαφνικά ένα βράδυ μουδιαζει το χέρι και Έχω έντονο πόνο στο στήθος πάω μόνος μ στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός μου λέει έχεις σοβαρο θεμα με την καρδιά σου και πρέπει να μείνεις μέσα υπέγραψα έφυγα και πήγα στο νοσοκομείο στην πόλη μου που με διαβεβαίωσαν ότι δεν είχα τίποτα έπειτα από αυτό δεν μπορούσα να κοιμηθώ νόμιζα ότι θα σταματήσει η καρδιά μου και έρχεται ένας καιρός περίπου 6 μήνες που έτρεχα από γιατρό σε γιατρό χωρίς να τρέχει τίποτα στην πραγματικότητα, αποφάσισα πήγα σε ψυχίατρο δεν μου είπε διάγνωση αλλά μ ότι απλά Έχω συναισθηματική ανωριμότητα μου έδωσε cipralex 20mg και seroquel xr200mg ! Συνήλθα όλα καλά και μετά όταν τα μειωσαμε υποτροπιασα πήγα μου τα αύξησε πάλι και δε είδα διάφορα οπότε μου τα άλλαξε και μ έδωσε dumyrox! Το θέμα μου είναι ότι νιώθω πολλά παράξενα συναισθήματα και με καταβαλει ο φόβος νομίζω ότι παθαίνω σχιζοφρένεια ή πρόσφατα νομίζω ότι Έχω διπολική διαταραχή γιατί Έχω ένα έντονο συναισθήμα σαν να θέλω να εκτοξευτω από την ενέργεια δε μπορώ να κάθομαι καθόλου όμως κοιμάμαι και μάλιστα πολλές ώρες, Έχω συμπτώματα ιψδ και νιώθω καθημερινά ένα άσχημο συναίσθημα που δεν ξέρω αν είναι άγχος ή φόβος ή δεν ξέρω τι , η ψυχολόγος που ξεκίνησα μου είπε ότι Έχω αγχώδη διαταραχή αλλά ρε παιδιά θα φύγουν πότε αυτά η θα σαλταρω στο τέλος;;; δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι κάθε εβδομάδα μ εμφανίζονται κι άλλα ψυχολογικά κι άλλα και συνέχεια κι άλλα δε μπορώ να χαρώ τη ζωή μου δε νιώθω φυσιολογικός και το πρόβλημα είναι ότι νομίζω ότι Έχω κάτι σοβαρο και κανένας δε το βρίσκει και όλα αυτά π μ συμβαίνουν με πάνε στην τρέλα, επίσης ότι ασθένεια ακούω νομίζω την Έχω που θα πάει όλο αυτό οεο;;;