gatoula η επιστρφή.....!!
παιδιά γειά σας.Η γατούλα είμαι που επέστρεψε!!!Θέλω να σας πώ ότι δέν σας έχω ξεχάσει.Πηγαίνω κάθε μέρα στη σχολή και παρακολουθώ μαθήματα .Η σχολή μου είναι σε άλλη πόλη και εκεί δέν έχω υπολογιστή οπότε δέν μπορώ να μπαίνω στο forum....:( Στό υπολογιστικό κέντρο της σχολής που έχουμε πρόσβαση στο internet ,κοιτάω καμιά φορά τα post σας,αλλά δέν μπορώ να στείλω γιατί δέ θέλω να πάρουν οι γύρω χαμπάρι ότι μπαίνω και κοιτάω μή εκπαιδευτικές σελίδες.βλέπετε δέν επιτρέπετε απο τους υπεύθυνους...Τέλοσπάντων, χαίρομαι που συνεχίζετε τις ωραίες συζητήσεις σας...:)Μου είναι δύσκολο ακόμα να πηγαίνω στη σχολή ,αλλά το κάνω κάθε μέρα σαν ένα φάρμακο που πρέπει να πάρω...σάν το μουρουνόλαδο που είναι ευεγερτικό αλλά άνοστο!!!Δέν πιστεύω ότι έχω καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο ,αλλά για εμένα που μέχρι πρίν από λίγο καιρό δέν τολμούσα να περάσω ούτε έξω από τη σχολή ,αυτό είναι ένα βήμα...Εχω πολύ δρόμο ακόμα...Θα ήθελα να παραμπέμψω όλους όσουν δέν ξέρουν την ιστορία μου να διαβάσουν τα post μου και να πάρουν έστω και λίγο κουράγιο από αυτό το μικρό μου βήμα πρός τα εμπρός...Επίσης θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι.Όλοι εμέις που περνάμε μία δύσκολη και ευάλωτη περίοδο στη ζωή μας,έχουμε ανάγκη να πιαστούμε από κάποιους άλλους ανθρώπους...είναι φυσιολογικό ....θα πρέπει όμως να δείξουμε προσοχή.Υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την δύσκολη κατάσταση που μπορεί να περνάει κάποιος και κάνοντας το καλό θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση πρός δικό τους ώφελος...Όλοι έχουμε ανάγκη από κάποιο στήριγμα ακόμα και οι πιό δυνατοί άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους..πολλές φορές πέφτουμε στη παγίδα να θεωρήσουμε καλούς ανθρώπους που εκμεταλλέυονται στην πραγματικότητα την περιστασιακή μας αδυναμία και την καλοσύνη μας.Δεν πειράζει όμως μήν απογοητευτείτε ποτέ για αυτό, από κάθε άνθρωπο μαθαίνουμε πράγματα ,έστω και άσχημα καμιά φορά :( Προσπαθήστε στίς δύσκολες φάσεις τής ζωής σας να μήν συναναστρέφεστε ανθρώπους που σας πληγώνουν χειρότερα ,αλλά ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσάς και δέν προσποιούνται...Πιστεύω ότι αυτό το site επιτελεί
πραγματικό έργο ,γιατί άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα μοιράζονται κοινές εμπειρίες ..
Για ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη πολύτιμη βοήθειά σας.Και να ευχυθώ μέσα από τη καρδιά μου όλοι σιγά,σιγά να βρείτε τη λύση για το πρόβλημά σας.Οποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα προσπαθώ να συμμετάσχω στις ωραίες συζητήσεις σας
Να είστε όλοι καλά