Άγχος, Μούδιασμα, Αϋπνία.
Καλημέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρο εχω παθει Διαφορα πραγματα με το σώμα μου και την ψυχολογία μου. Θα τα πω όσο πιο περιληπτικά μπορώ. Τον τελευταίο καιρο είχα θέματα με την καρδιά μου σε σημείο να παω και με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Πηγα και μου είπαν οτι ειναι άγχος κρίσεις πανικού κτλ. Πηρα την απόφαση και πηγα δε καρδιολόγο και ζήτησα να μου γίνουν όλες οι εξετάσεις και ετσι εγινε. Πηγα έκανα οτι μου ειπε ο γιατρος (τριπλεξ,καρδιογράφημα,τεσ� � κοπώσεως) κτλ. Ολα βγήκαν καθαρά και μου το απέδωσε και αυτος στο άγχος. Τον τελευταίο καιρο περίπου 3 βδομάδες εφόσον πηγα στον καρδιολόγο άρχισαν να μου βγαίνουν αλλα συμπτώματα όπως ζάλη μούδιασμα αριστερά στο σαγονι και το πρόσωπο σφίξιμο στο στήθος αϋπνία κόβονται τα πόδια μου και αλλα τέτοια περίεργα που με κανουν να νομιζω οτι θα μείνω εκει επιτόπου. Επίσης αυτές τις μερες μεσα σε μια βδομάδα πέθανε μια γνωστή στα καλα καθούμενα την ωρα που ήταν για ψώνια με την κόρη της και ακομα ένας ετσι στα καλα καθούμενα και αυτο με εχει ταράξει. Όπως και το οτι ο πατέρας μου μπηκε να κανει μπαλονάκια στα 47 του ετσι στο ξαφνικό. Ολα αυτα έγιναν μεσα σε μια βδομάδα και με έχουν ταράξει πιστεύω και γιαυτο δεν μπορώ να κοιμηθω καλα αυτές τις μερες. Λόγω δουλειάς κοιμάμαι το πρωι και ξυπνάω απόγευμα τωρα που ειπα να στρώσω το ρολόι μου έπεσα κοιμήθηκα στις 1 παρά και στις 6 και ξύπνησα και μετα δεν με έπαιρνε ο ύπνος! Εχω διάφορες προτάσεις στο τι να κανω η να το ψάξω αλλου δηλαδή σε έναν ψυχολόγο. Αλλα μπορεί να υπάρχει περίπτωση να ειναι κατι αλλο; Η να ειναι καρδιολογικό και να μην φαίνεται με αυτές τις εξετάσεις; Να σημειώσω πως ειμαι 23 χρόνων δεν πινω δεν καπνίζω ούτε καταχρήσεις κανω γενικά.. απλώς δεν αθλούμαι και μπορεί να επειρεαζει και αυτο.. αλλα και να βγω να περπατήσω φοβάμαι οτι θα με πιασει κατι και θα πάθω κατι κακό.. γενικά μου βγαίνουν διαφορα τον τελευταίο καιρο πολυ τρομακτικά και δεν ξερω που οφείλεται. Εγω παλι πιστεύω πως εχω κατι με την καρδιά γιατι νιώθω πολλές φορές οτι σβήνω η οτι ερχεται κατι κακό η μια αίσθηση έντονου άγχους στη καρδιά αλλα στα καλα καθούμενα.. μονίμως υποτονικός και αλλα διαφορα! Δεν ξερω τι να κανω.. μου έχουν προτείνει και ομοιοπαθητική κάποιοι γνωστοί μου που είχαν πρόβλημα παρόμοιο και το ξεπέρασαν.. εσείς τι προτείνετε;