ερωτας της ζωης και χωρισμος
βρηκα λοιπον πως κανω νεο θεμα. θα θελα να με βοηθησετε με συμβουλες και εμπειριες να μου πειτε αν σας εχει τυχει κατι τετοιο. ειμαι η λενα και απο το δημοτικο ισως και πιο νωρις μου αρεσουν οι γυναικες δηλαδη τοτε το καταλαβα. βεβαια ερωτευτηκα δυο αντρες που δεν ειχα ανταποκριση μετα προσπαθησα να κανω σχεση με καποιον απλα για το σεξ αλλα δεν μου αρεσε τιποτα. οι σχεσεις που εκανα με γυναικες ηταν αυτο ηθελα. και απο τοτε που εκανα σχεσεις με γυναικες δεν ξανα σκεφτηκα αντρα δηλαδη κατεληξα στο τι μου αρεσει τελικα. η τελευταια μου σχεση πιστευω ειναι ο ερωτας της ζωης μου. με χωρισε για δικους της λογους δεν θα ηθελα να πω για να μην εκθεσω κανεναν. αλλα λογοι που δεν χωριζεις κατι τελειο. τελος παντων θελω να μου πειτε αν σας εχει τυχει να γνωρισετε τετοιον ερωτα να τον ζησετε και να σας χωρισει. και πως το αντιμετωπισατε. νιωθω τεραστιο πονο. το ξερω δεν θα υπαρξει αλλη. πως προχωρησατε παρακατω; τον σκεφτεστε ακομα; ακομα και αν ειστε με καποιο αλλο ταιρι; εχετε κρατησει επικοινωνια; αν μπορειτε να δωσετε συμβουλες η να πειτε την δικη σας εμπειρια ισως να με βοηθουσε γιατι πραγματικα ειμαι πολυ χαλια και μονο χειροτερευω οσο περναει ο καιρος.