Originally Posted by
vickie_victoria
Θέλω να μιλήσω με άτομα που από την πολύ ανησυχία απελπισία έφτασαν σε σημείο αυτοκαταστροφης η να τιμωρουν τον εαυτό τους. Εγώ έχω ξαναμιλήσει γι αυτό μάλλον είναι έντονη μορφή αγοραφοβίας ήθελα να κρύβομαι απ όλους και κυρίως από τους φόβους μου από το να αντικρυσω τη ζωή κατάματα. Έτσι όταν έβγαινα έξω ένιωθα φουλ άγχος κ ανασφάλεια δεν μπορούσα να πάω πουθενά χωρίς γυαλιά ηλίου κ παλιά το είχα αυτό. Μετά όμως είδα ότι άρχισε να μην με καλυπτει ήθελα κτ παραπάνω γτ τα φορούσα όλη μέρα έπαθα εξάρτηση. Γενικά ήθελα να μην βλέπω καλά για να μην φοβάμαι τον κόσμο. Άρχισα να φοράω τα γυαλιά οράσεως πάνω απ τους φακούς επαφής για να μην βλέπω καλά μετά άρχισα να φοράω αλλά γυαλιά πρεσβυωπίας πχ για να μην βλέπω. Όμως ένιωθα ότι μου έφευγε το άγχος όταν τα φορούσα ήμουν πιο λειτουργική ένιωθα λίγη χαρά. Με αποτέλεσμα να έχω τώρα συνέχεια ζαλάδες απίστευτες. Φοβάμαι πάρα πολύ τώρα σταμάτησα να το κάνω αλλά ζαλίζομαι δεν ξέρω αν συνέλθω ποτέ. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Πέρα απ τον ψυχίατρο γιατί φοβάμαι ότι αν τα οω θα με κλείσει σε κλινική.