Οταν το μυαλο δεν σε αφηνει να απολαυσεις τη στιγμη..
Βγαινω με μια κοπελα περιπου ενα τριμηνο. Το τελευταιο μηνα ομως προχωρησε στο ερωτικο.Εκεινη δεν εχει πολυ καιρο που χωρισε και ειναι λιγο ντεμι στο να ξεκινησει καινουργια σχεση αμεσως.Γενικα εγω ειμαι πολυ εκδηλωτικος αλλα εεκεινη πολυ μαζεμενη.Ομως το βλεπω στο βλεμμα της οτι γουσταρει κτλ. Εγω δεν θελω να την πιεσω μιας και μου εχει πει και η ιδια οτι σιχαινεται να την πιεζουν. Περναμε πολυ καλα οταν ειμαστε παρεα!Το θεμα μου ειναι οτι επειδη γενικα δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος με τις γυναικες, δεν ξερω πως να το χειριστω.Δηλαδη , πχ δεν ξερω καθε ποτε να της προτεινω να βγαινουμε η καθε ποτε να μιλαμε για να μην γινω πιεστικος.Ξερω ακουγεται χαζο !. Ολες αυτες οι σκεψεις μου για το πως να φερομαι κτλ με εχουν κανει να υπεραναλυω οτι μου πει και βλεπω οτι δεν ειμαι ο ευατος μου γιατι με εχουν κυριευσει οι σκεψεις μου, και με αυτο το τροπο θα την απομακρυνω, το ξερω.Δηλαδη μπορει να μην μιλησουμε 2 μερες και εγω τρελενομαι,η μπορει μια βδομαδα να μην βρεθουμε και εγω αρρωσταινω(ναι ειμαι φουλ καψουρης)! αρχιζω και κανω σεναρια οτι δε με θελει και τετοια.Μηπως ειμαι τρελος?οεο! Πως μπορω να ηρεμησω και να μην σκεφτομαι ειναι η απορια μου...ουφ πνιγομαι!Τι να κανω να παρω ηρεμιστικα??δεν κανω πλακα :)