Originally Posted by
Astronomy lover
Καλησπέρα παιδιά! Τι κάνετε; Εγώ πλέον έχω ξεπεράσει την κατάθλιψη που είχα ολόκληρο το χειμώνα λόγω ασθενείας αγαπημένου προσώπου και αφού όλα πάνε καλά δουλειά υγεία του αγαπημένου μου ανθρώπου ήρθε και η άνοιξη.. :) όμως η αρρωστοφοβια καλά κρατεί.. εκτός του ότι έχω άγχος και φοβία για την δική μου υγεία και παρατηρώ τα πάντα πάνω μου ( πηγαίνω μπροστά στον καθρέφτη και ψαχνομαι..) ζαλίζω και κουράζω και τους γύρω μου, για παράδειγμα με κάτι απλό θα αγχωθω και θα τους στείλω σε γιατρό γιατί φοβάμαι και σκέφτομαι τα χειρότερα ακόμα και για απλό βήχα. Δε φοβάμαι μόνο για τη δική μου υγεία αλλά και για τους αγαπημένους μου, τι πράγμα είναι αυτό; Θα ξαναγίνω φυσιολογικός άνθρωπος; Ένα πονακι να νιώσω σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος μου σκέψεις για καρκίνο κάνω ενώ παλιά δεν έδινα σημασία, παρατηρούσα τις προάλλες μέχρι και τις φλέβες μου σε χέρια και πόδια και μου φάνηκαν έντονες και αγχώθηκα κτλ πράγματα που παλιά δεν κοιτούσα καν ούτε ασχολιομουν. Τη μάνα μου την πήγα νοσοκομείο για ένα απλό βήχα με φλεμα γιατί αγχώθηκα και έκανα τα χειρότερα σενάρια ενώ δεν ήταν τίποτα.. πως θα γίνει να το ξεπεράσω αυτό; Η μόνη λύση είναι ψυχοθεραπεία τελικά;